luni, 29 iulie 2019

💥INTRIGA LATINITĂŢII ȘI INVENTAREA UNUI POPOR “DAC”


Toate încercările făcute de a ne șterge din istorie, de a ne fura identitatea, de a ne schimba originea noastră getică, NU au funcţionat.
Există prea multe dovezi ale originii noastre, dovezi incontestabile și infailibile care nu se pot “șterge”! Nu este atât de simplu!


Năravul” altora de a ne denumi mereu altfel, a dus la nașterea confuziilor, și asta pe bandă rulantă, confuzii care au rămas până în zilele noastre.

Așa zisa „latinizare“ a noastră este falsă și cea mai mare minciună a omenirii, si nu poate fi susţinută cu argumente stiintifice!

“Dacii” au fost Geţii înrobiţi de cotropitorii romani, și tot de ei botezaţi ca “daci” și “Dacia”.

Până și Latinii știau de unde se trag ei și scriu: 

„Tatăl lui ROMULUS, fondatorul legendar al Romei, protejeaza ogoarele GETILOR” 

deci NU pe ale latinilor! 

Pentru că “latinizarea” noastră nu prea a dat roadele dorite, s-a recurs la alt șiretlic, mai sigur: s-a inventat originea “dacă”, ca identitate naţională, au inventat “poporul dac”. 

"Daci" ne-a numit și papalitatea, care a răspândit cu succes acest nume în tot evul mediu, iar Școala Ardeleană, plătită tot de catolici, au propagat perseverent denumirea de “daci”, denumire preluată la sfârșitul secolului 19 de toţi intelectualii și menţinută până în zilele noastre! 


Prin aceasta s-a urmărit reducerea noastră ca naţie la numai 2000 de ani, iar existenţa noastră multimilenară dovedită, istoria celui mai nobil, viteaz și înţelept Neam de pe pământ, GEŢII cei magnifici, să fie ștearsă din memoria istoriei. 

Prin reducerea la “daci” am rămas în istorie ca un popor de învinși și fără valoare.
Din păcate mai sunt mulţi “daciști“, care încă nu au înţeles și se mai află în capcana minciunii “dace”.

NU, noi nu suntem “daci”, noi suntem Geţi!

Spaţiul de etnogeneză al europenilor este aici la noi, pe tărâmul României de astăzi, aici este leagănul civilizaţiei europeene și nu numai al ei.  
Este datoria noastră să redăm adevarul istoric și de a restabili memoria Strămoșilor noștri PELASGO-GEţI.

☀️NIASCHARIAN! – Să renaștem!


 Autor: Carmen Pankau







8 comentarii:

  1. Drept ai scris. Adevarul nu poate fi ascuns, este ca unt-de-lemn-ul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur enorm,sunt mândru că noi suntem centrul civilizației europene, păcat că nu avem atâta mândrie și orgoliu să ne impunem ca popor cu cea mea veche cultură și civilizație în toată europa

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la urma vor înțelege toti cine suntem,mândrii geti

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate, dar ma întreb ce dracului fac academicienii noștri, istoricii, politicienii, etc, care ar putea sa readucă în prim-plan identitatea poporului nostru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti cei de la butoane sint in slujba statului paralel,sint platiti si supravegheati sa falsifice,distorsioneze,,elimine trecutul nostru si deci se fac ca ploua

      Ștergere
  5. Nu există poporul dac, e o tâmpenie, chiar istoricul Mircea Dogaru a explicat de ce. Dacii erau doar bănățenii, acei geți care stăteau la munte și au fost renumiți daci

    RăspundețiȘtergere
  6. Este o postare la timp, mai ales aducand dovezi scrise. Getii au lasat valori in istoria civilizatiei umane. Scrierile referitoare la viata lor sunt de necontestat. Nu poti nega existenta getilor precum nu poti nega existenta lui Dumnezeu Creatorul, a venirii lui Dumnezeu Isus Hristos acum 2023 de Ani pentru mantuirea noastra.
    .

    RăspundețiȘtergere