luni, 2 septembrie 2019

☀️ROMÂNIA ESTE CENTRUL PĂMÂNTULUI - Un adevăr bine ascuns!


Cine scrie Istoria? Istoria este scrisă întotdeauna de cei care plătesc, de “învingători”. De cei ce au în mână hăţurile. Toată istoria veche a Europei, și nu numai a ei, a fost scrisă după cerinţe, interes și “necesităţi”.
ROMÂNIA se găsește în CENTRUL EUROPEI și NU în sud-estul Europei, cum se susţine nefondat și cum este actual definit.
O altă minciună, și nu este singura, care mai persistă și în zilele noastre! Pe ce se bazează această minciună este un „mister“.
În pofida multelor dovezi, se susţine această minciună mai departe, iar ilustrele noastre căpăţâni academice sunt surdo-mute, așa ca și până acum… Da, cine plătește are “dreptate”.
Cert este că Europa NU se termină la Nistru, ci se întinde până la Munţii Urali până la Marea Caspică! 

🔸NICOLAE DENSUŞIANU menţionează că:
„după ideile astronomice şi geografice ale Antichităţii clasice, Polul Nordic, în jurul căruia se învârtea Universul, atingea Pământul lângă Dunăre, pe teritoriul geţilor, în particular pe Munţii Rhipaei (Carpaţii Meridionali)”. 

🔸ALFRED HOFMANN 1820 – scrie în „Istoria Pământului” următoarele:
„Într-adevăr nicăieri nu vei putea găsi o putere de înţelegere mai rapidă, o minte mai deschisă, un spirit mai ager, însoţit de mlădierile purtării, aşa cum o afli la cel din urmă rumun. Acest popor ridicat prin instrucţie ar fi apt să se găsească în fruntea culturii spirituale a Umanităţii. Şi ca o completare, limba sa este atât de bogată şi armonioasă, că s-ar potrivi celui mai cult popor de pe Pamânt. RUMANIA nu este buricul Pământului, ci AXA UNIVERSULUI”.

OSIA sau AXA în jurul căreia se învârte Cerul, trecea prin Centrul Pământului, deci Universul şi Terra aveau o axă comună numită AXIS MUNDI, Axa Pământului.
Leagănul omenirii, care se află în spaţiul carpato-danubiano-pontic, adică în România de astăzi, localizează această Axă a Pământului, și anume pe muntele sfânt al Geţilor, pe KogaIon.
În Masivului Bucegi, unde, potrivit masurătorilor radiestezice, se afla această Axis Mundi (Axa Lumii) considerată de initiaţi și Vortexul principal energetic al Planetei.


Ca atare, ROMÂNIA este CENTRUL Pământului… Și exact asta se ascunde!

Aceste adevăruri deranjeză pe multi, nu se vrea ca lumea și noi să aflăm acest fapt. Acum știm!
În pofida tuturor încercărilor de a ne șterge din istorie, de a ne fura identitatea, de a ne schimba originea noastră getică, nimic NU a funcţionat. Suntem și astăzi aici, unde ne-am născut, aici de zeci de milenii.

Există mult prea multe dovezi ale originii noastre, dovezi incontestabile și infailibile care nu se pot “șterge”!

ROMÂNIA este leagănul civilizaţiei, Vatra Europei și nu numai a ei. Iată încă un motiv de mândrie naţională!

Da, pe acest Pământ străbun și sfânt ne-am născut NOI, urmașii magnificilor Pelasgo-Geţi.
Ce înălţător!

☀️NIASCHARIAN! – Să renaștem!


Autor: Carmen Pankau








41 de comentarii:

  1. Dovezi incontestabile apar din pământ. În România avem 7 centri energetici, cel mai puternic din lume este în Bucegi la noi recunoscut de japonezi. Nu avem istorici de calitate... Staini precum americanca Maria Gimbutas are studii serioase despre noi illiro-traco - GETO - daci. Bunul Dumnezeu ne-a dat de toate, dar vedeți ca blestemul nostru rste ca avem trădători și în acești ultimi 30 de ani enorm de mulți... Dar vom renaște NIASCARIAN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca nu reusim sa ne impunem in fata Europei macar daca nu a lumii...Ne am imprastiat in toate tarile lumii ii ajutam pe toti sa se dezvolte iar meritele sunt ale lor inventiile noastre sunt imediat cumparate sau nerecunoscute si asta numai din cauza conducatorilor acestei tari.

      Ștergere
    2. Asa este,nu stiu ce blestem este peste noi,asta denota cá måná de rázboi e inexistentes,importa doar individul,nimic in plus

      Ștergere
  2. Adevar! Pot SA adaug faptul ca de fapt, cum stiim ca totul este fractal. De fapt pamantul tepreziinta glanda pineala din universul intern
    @m0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOMNILOR AM CITIT CARTI DE
      SAVANTI SI EU PERSONAL STIIAM DE ACESTE CENTRE DE FORTA ENERGETIC DIN BUCEGI DAR IN ROMANIEA NU PREA AI CU CINE LE DISCUTA, TREBUE IDEPARTATA PUTEREA SPECULANTA CARE NE A CONDUS DIN 89 PINA ACUM SI DUPA ACEEA SA SE DISCUTE ACESTE PROBLEME DE AXA CARE SE AFLA IN TARA NOASTRA SI LUMEA HABAR NU ARE .

      Ștergere
    2. Din pacate nu pot fi indepartati. Sunt pusi de forte oculte care ascund adevarul despre originea acestui popor si insemnatatea acestor locuri.

      Ștergere
    3. Păi cei care ne conduc nu au niciun interes pentru adevăr, ei nu sunt de pe la noi ! Doar sunt interesați de aceste pamanturi pentru ei și alte popoare.

      Ștergere
  3. Foarte, foarte interesant material; bun de luat de cât mai mulți la cunoștință, bun de comentat.

    RăspundețiȘtergere
  4. INTERESANT ȘI ... INSTRUCTIV ! Greu de făcut ceva legături între puținele informații ! Iar de Istorie , nicio șansă ! Noi nu mai avem Istorie scrisă de 30 de ani ! Mulțumiri noii Clase Conducătoare ! Ca și Academicienilor : ageamii , analfabeți , un pic și agramați , fără un bagaj minim de cunoaștere ! Ce să ne transmită nouă ? Ce nu știu ei ? Paradoxal , Ceaușescu intuise ceva deosebit în Solul și Sub-solul României ! Acele adevăruri au fost scrise , ulterior furate pentru harta RESURSELOR și estimarea lor valorică ! O mână de nemernici se folosesc de aceste estimări în folos propriu ! Poate , cândva , vom putea revendica și ceea ce ni se ascunde ! Oficial ! Ar fi util și de dorit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într adevăr ne țin superputerile lumii ca pe niște înapoiați, nu ne sunt recunoscute capacitățile intelectuale, avem copii supradotați, tineri agerila minte și brat, dar suntem considerați ca o specie inferioara. În Mall uri din vest,citești în toate lb. din Europa pe un produs dacă trebuie tradus.... În românește NU... sau dacă rar întâlnești îți vine să sari de bucurie BG, și ultima RO

      Ștergere
    2. Da, au incercat in fel si chip sa ne stearga din istorie, dar anume pentru ca suntem mai destepti ca ei, au ramas cu gaura covrigului. Suntem Romani.

      Ștergere
  5. Va mulțumesc frumos .este interesant dar si adevărat acest mesaj trimis pentru noi Romăni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant. Ce bine cã mai aflãm ceea ce nu vor alţii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu domnilor!!!noi suntem ,, urmașii romei!"noi am ,, răsărit aici din doi bărbați cu brațe tari!"istoria furată de nemernici,va dainui atât timp cat lasii, trădătorii, hoții ,vor conduce această țară! iată ca o minciună scoasă de masonii de la 1848, școliți si SCLAVI ai occidentului, rezistă si generație după generație este ,, îndobitocită cu o istorie falsă!poate in marea sa bunătate, Dumnezeu intr-o zi va lumina mințile încețoșate ale romanilor,si vor vedea si înțelege adevarul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ziua aceea a venit, tot mai mulți români se deșteaptă! Încet, dar sigur.

      Ștergere
    2. Da dle corect,nu stiu ce sa mai zic parca am fost legati si la ochi si la måini si la creier

      Ștergere
  8. Foarte interesant dar nu cred ca o sa fim lăsați noi ca popor Român sa facem ceva.Sintem prea mici iar oameni de la conducere din 89 încoace au alte preocupări.Mare păcat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc foarte interesante aceste informatii care uni le ascund pentru a le lor interese

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarat asa este Romania este si a fost plina de mister si de harul divin care multi l.ar dori.
    Aceste adevaruri au fost ascunse voit de acei oameni diabolici massonii sau asa zi.si Iluuminati.
    Acesti oameni intuneca gindirea si aflarea multor adevaruri a omulul simplu scopul este conducerea lumii ptr.interesul propriu sunt doar 13 familii vechi din toata lumea care formeaza capul masoneriei, aceste familii nu vor dispare ptr.ca se mosteneste din tata in fiu, de dainuie atit de mult ?
    Ptr.ca tradarea e un element exclus din aceasta organizatie.
    Nici un popor nu ne.a ingenucheat definitiv cum suntem acum pe cale sa disparem ca natiune din cauza CRIMINALILOR si ai VINZATORILOR DE TARA .
    Acesti nemernici care conduc destinele ROMANIEI.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca nu suntem lasati sa ne aratam adevaratele puteri, pe care romanii le au nativ, pentru ca am domina lumea, cel putin cea din apropierea noastra, adica Europa, iar puterile actuale ale Europei nu vor concurenta sau dominare. Nu stiu cum s-ar putea strapunge acest zid.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred,am certitudinea ca Romania va fi salvata,indiferent de ce vor mai marii lumii sau clasa conducatoare.Mai presus este vrerea divina in care cred.

      Ștergere
    2. ff interesant ac/ piblicare.....ne umple sufletul caci mai ies si adevarurile la suprafata!!!

      Ștergere
  12. De mulți ani cu o mare pasiune in măsura cunoștințelor , ca autodidact, sfredelesc cărți ca ale dlui. Densuseanu și locuri care îmi deschid porțile spre Adevarata noastră țara. Am prieteni pasionați și m-a bucur de relatarea Dvs. pe care am parcurs-o cu multa pasiune! Minunat

    RăspundețiȘtergere
  13. Multe nu știm.....ne scriu alții istoria!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multe minunății are aceasta tara si multi doresc sa răvnească după ele...multi doresc s-ascundă adevaruldar poate intr-o zi D-zeu va face dreptate acestui popor napastuit de soartă!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte adevărat și evident.Eu sunt convins că o să ne revenim și tot adevărul va ieși la suprafață indiferent de toți trădători care au încercat să ne vândă tara de atât de multe ori de-a lungul istoriei. O să avem iar un conducător patriot care o să facă să renască iar tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pana ce nu se va ridica o mana de oameni puternici,iubitori de tara si corecti va predomina dobitocenia si analfabetismul in tara noastra.Toate resursele pe care le avem le vindem la firme straine pt 2 lei in loc sa le valorificam.Cei de sus,coruptii,interlopii si mafiotii vor sa predomine prostia ca sa poata "lucra" in liniste...

    RăspundețiȘtergere
  17. Doamne Ajuta.. Foarte frumos Doamna Carmen.. Felicitările mele și jos pălăria.. Suntem unici din toată Galaxia credeți-mă.. Toate piramidele toate minunile lumi sunt zero la ce avem noi în România.. De unde credeți voi oameni buni ca ies intelectuali pe banda din tara noastră.. Pentru ca avem Adeneul curat de mii de ani.. Am stat aici pe locul acesta mii de ani noi nam tranzitat sau am tranzitat ci am rămas aici oameni buni.. Este Adeneul neamului omenesc și a civilizatie

    RăspundețiȘtergere
  18. Geniul întreba retoric:
    "Voi sunteți urmaşii Romei?"
    Ca si azi,în mod ironic
    Îl mâna valul "istoric"
    Ce ne-a dus īn pragul comei.
    Dar acum când este clară
    Inversarea de rol laşă,
    Inventată spre ocară,
    De o minte rea, trufaşă
    Să le spunem verde-n față
    Această vorbă măreață
    Nu suntem urmasii Romei,
    Ba chiar Roma ni-i urmaşă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superbe versuri,,,ma bucur citind pe cei din fata,ca mai sunt sperante sa renastem ca popor,sa se cultive omenia,disciplina onestitatea in scoli,sa avem incredere ca vom renaste ca popor respectat, nu presul unora,care ne persifleaza pe fata,sprijiniti de unii cu puteri politice.

      Ștergere
    2. Ne trebuie un conducator patriot,cult,nu cu diplome falsificate,nu cu dubii in ceace obtine averea,casele,conturile ascunse,un om verificat pe bune ,care sa se inconjoare de consilieri intelepti ,iubitori de tara,sa poata lua masuri concrete,coerente si aplicabile in tara noastra.altfel ,ne vom dizolva ca popor ,incetul cu incetul...cu mina alesilor pusi prin fraude electorale sa conduca tara ...multumesc...sunt sigura ca nu veti aproba ac. strigat ,al unei batrine de 8o de ani ....cu scuze daca am suparat pe cineva.

      Ștergere
  19. Geniul întreba retoric:
    "Voi sunteți urmaşii Romei?"
    Ca si azi,în mod ironic
    Îl mâna valul "istoric"
    Ce ne-a dus īn pragul comei...
    Dar acum când este clară
    Inversarea de rol laşă,
    Inventată spre ocară,
    De o minte rea, trufaşă
    Să le spunem verde-n față
    Această vorbă măreață
    Nu suntem urmasii Romei,
    Ba chiar Roma ni-i urmaşă!

    RăspundețiȘtergere
  20. Corect" ultimul comentariu",versurile reflectă adevărul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Așa este! Pt. Un început mi-a fost buna cartea lui Densuseanu!Si de demult .....”verific” și .... la puterea mea de pricepere este adevărat.Si după ce am călătorit, mulțumesc Celui de Sus..... mai vreau in Alasca și Australia ca să-mi dau seama de mai ..... multe. Este un subiect : SUPER!

    RăspundețiȘtergere