marți, 29 decembrie 2020

💥🌲🐺 SCRISOARE DESCHISĂ ADRESATĂ TUTUROR ROMÂNILOR CU INIMĂ ŞI SUFLET ROMÂNESC, ORIUNDE V-AȚI AFLA


CRĂCIUNUL românesc, străveche sărbatoare a vieƫii, a Luminii, a Soarelui, este o sărbătoare Pelasgo-Getică şi este unică.

Foarte multe dintre sarbătorile, pe care noi le privim astăzi ca sărbatori „creştine“, sunt de fapt o copie cu multe transformări a tradiƫiei noastre multimilenare, pelasgo-getice, încă din Neolitic, tradiƫiile merg pâna acum 7.000 de ani...
Pe atunci, în noaptea de Crăciun se rostogoleau de pe dealuri roƫi aprinse, se aprindeau buşteni - urme ale unor străvechi ritualuri solare…

Să nu uitam niciodată cine suntem! Suntem un popor primordial, capul sus!
Noi, urmaşii Pelasgo-Geƫilor, suntem aici de la Începuturi, am supravieƫuit în graniƫele noastre, zeci de milenii, fără ajutorul nimănui, mereu liberi, şi asa vom supravieƫui şi mai departe, cu sau fără “voia” altora… Noi nu am luat de la nimeni nimic şi nu suntem datori nim
ănui, niciodata!
Neamul nostru Pelasgo-Getic reprezintă cea mai veche şi mai înaltă Cultură de pe Pământ. Limba noastră nu s-a schimbat prea mult până astăzi. Noi păstrăm în continuare limba, portul, obiceiurile şi tradiƫiile strămoşilor noştri de acum 7.000 de ani. Noi ne-am păstrat puritatea genetică, specifică strămoşilor noştri.

Geƫii nu au dispărut, ei sunt împrăştiaƫi peste tot în lume, aşa a fost dintotdeauna. Mulƫi ne-au dezbinat, ne-au trădat, ne-au furat, ne-au luat până şi credinƫa, şi am rămas numai cu SOARELE şi cu Credinƫa ancestrală românească, cu dragostea pentru Patrie şi Neam. Asta nu ne-o poate lua NIMENI, NICIODATA!!!

Avem o ƫară minunată, Paradisul pe pământ, bogată, cu pământ fertil, munƫi bogaƫi, păduri cât vezi cu ochiul, cele mai pure şi cristaline izvoare. Noi trăim acolo unde strămoșii noştri s-au născut.
Suntem peste 8 milioane de suflete româneşti aflaƫi în pribegie, răspândiƫi şi mulƫi goniƫi prin întreaga lume. Suntem mulƫi. Suntem împrăştiaƫi, dar suntem ROMÂNI, şi asta ne unește! Suntem un trup, un suflet, o inimă, un sânge, o suflare, avem o Mamă, să nu uitam asta!
Românul care este Român, rămâne Român, indiferent unde se află, până la capătul vieƫii!
Țara noastră este Pământ sfânt cu un popor binecuvântat. Avem cea mai veche Istorie, avem cea mai veche Cultură, cei mai viteji luptători.
Eroii noştri sunt în ziua de astăzi înmormântați în cutii de carton!!!
Avem o ƫară bogată, dar poporul nostru, bătrânii, copiii şi nepoții noștri trăiesc în sărăcie lucie şi fără părinƫi, care sunt obligați să lucreze printre străini, ca să poată să-şi hrănească familia rămasă acasă. Copiii şi nepoții noştri nu au momentan nici un viitor! Ruşine!!!
Te uiƫi la ceruri şi te întrebi: cum este asta posibil, de ce, până când?
Noi nu am luat niciodată de la nimeni nimic ce nu ni s-a cuvenit, dar am fost întotdeauna invidiați, urâƫi, asaltați, cotropiƫi, fura
ƫi, trădaƫi, denigraƫi, batjocoriƫi, alungaƫi...
Astăzi suntem cotaƫi în „lume“ ca infractori, ca oameni fără valoare şi suntem puși la colƫ!
De cine? Culmea, chiar de cei care ne fură şi în ziua de astăzi t o t u l.

Ni se sfâșie inima, ni se taie respirația de atâta nedreptate, ură, minciună, jaf!

Am uitat să fim Români! A venit timpul să ne ridicăm capetele, să ne amintim cine suntem, să ne ascultăm inimile, să ne adunăm laolaltă şi s
ă ne luăm înapoi ceea ce ni se cuvine. Să ne rescriem singuri propria Istorie!

Tuturor celor cu inimă şi suflet românesc, oriunde v-aƫi afla, precum şi fraƫilor de care suntem despărƫiƫi, le doresc un Crăciun luminos si un An Nou liniştit, cu bucurii şi sănătate!

Îmi doresc să ajungem ceea ce am fost odată, uniƫi într-o ƫară unită, reîntregită, puternică, prosperă, liberă şi demnă.

Fruntea sus ROMÂNE! Noi nu ne plecam în faƫa nimănui!

La Mulƫi Ani Români!

☀️Niascharian! Să renaştem!

Autor: Carmen Pankau






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu