duminică, 17 ianuarie 2021

ISTORIA INTERZISĂ: EGIPTENII ȘI NEAMURILE ARIMINE


Marea Zeiţă a fost reprezentată sub diferite forme. În Europa aceasta este reprezentată sub forma unei păsări sau alt animal, câteodată ţinând în braţe un nou-născut, iar alteori în chipul unei figurine Venus. În Ki-En-Ĝi(r)/ Sumer Zeiţa are înfăţişarea unei reptile, având în zona pântecului un triunghi orientat cu vârful în jos, la fel cum găsim şi la figurinele culturilor neolitice din Europa Centrală şi de Sud-Est. Povestea cazarului Zecharia Sitchin despre reptilienii Anunnaki veniţi de pe planeta imaginară Nibiru, nu este nimic altceva decât o propagandă masonică de dezinformare, prin care s-a dorit crearea unei agende false extraterestre, astăzi devenită aproape o religie a smintiţilor care iau invenţiile ştiinţifico-fantastice ca adevăr!

Povestea acestor Anunnaki are de a face cu lumea pierdută a Vechii Europe şi nu are absolut nicio legătură cu vedeniile lui Sitchin sau cu alte parascovenii de tip New Age, menite să dezinformeze şi să ascundă în mod premeditat incredibila poveste a genezei umane.
Sumerologii ruşi au decriptat o parte considerabilă a tăbliţelor emeşe (sumeriene- de origine getică - n. r. Carmen Pankau) acum mai bine de 30 de ani, iar alţi cercetători profesionişti şi oameni onorabili ca Richard H. Charles, Ronald K. Brown, Ronald H. Fritze, Michael Salla şi alţii, au demontat “revelaţiile” lui Sitchin acum multă vreme.

Faptul că PELASGII s-au răspândit în toate colţurile lumii, influenţând, îmbogăţind şi dând naştere multor culturi din întreaga lume, este de necontestat. Acest adevăr se ascunde în spatele CELEI MAI MARI CONSPIRAŢII din istoria umanităţii. Când pelasgii înfloreau ca civilizaţie în spaţiul CARPATO-DANUBIANO-PONTIC, devenind stăpâni ai scrisului şi metalurgiei, ai filozofiei şi muzicii, ai medicinei şi celorlalte ramuri ale ştiinţei, EGIPTENII, EMEŞII sau GRECII antici NICI NU SE NĂSCUSERĂ ÎNCĂ, abia mii de ani mai târziu făcându-şi apariţia pe pământ.

Cultul crucii este vechi de cel puţin 45.000 de ani. Ca dovadă stau artefactele şi inscripţiile de pe ziduri, altare şi stânci din întreaga lume, sub diferite variaţii simbolice ale crucii solare. Crucea gamată (în sanscrită, svastika are semnificaţia de cruce mistică) reprezintă una dintre cele mai sacre reprezentări/simboluri de pe pământ.
Crucea reprezintă intersecţia dintre om şi Divinitate sau legătura dintre cer şi pământ. Ea constituie geometria primară ce stă la baza centrului metafizic, respectiv intersecţiei dintre două linii. Ca aspect filozofic ea reprezintă prima întâlnire, prima comuniune şi prima iubire.
Crucea gamată ca simbol polar – crucea în mişcare – reprezintă vârtejul cosmic, geometria sacră şi dinamica universului. Acest vârtej înglobează mişcarea constantă a galaxiilor şi corpurilor cereşti ce se rotesc înăuntrul nostru, în universul minţilor şi inimilor noastre.

Din nefericire, unii dintre pricepuţii greci AU FALSIFICAT CU BUNĂ ŞTIINŢĂ mitologia hiperboreană, alterând-o cu minciunile lor vizionare, în aşa fel încât să se pună pe ei ca mari civilizatori ai Europei. Dispunem de absolut toate dovezile necesare arheologice, antropologice, genetice, lingvistice, geologice, folclorice, istorice ş.a.m.d., pentru a putea demonstra odată pentru totdeauna, prin studiu pluridisciplinar, ADEVĂRUL ISTORIC în ceea ce priveşte civilizaţia Europei şi chiar a întregii lumi antice.

Desigur că ivriţii mozaici au falsificat şi pervertit învăţăturile sacre originale cu “revelaţiile” lor avraamice, miluite de mult iubitul lor stăpân Iahve! Aceasta s-a întâmplat odată cu apariţia iudeo-creştinismului, plăsmuit pe baza teozofiei ariminice A GEŢILOR CARPATICI, de unde au furat o mare parte din învăţătură. Religia ariminică (zalmoxiană) aşa cum era cunoscută în antichitate, a fost PRELUATĂ sub forma mitraismului de către PERŞI prin zoroastrianism şi de către ROMANI care au numit acest cult cu titlul de SOL INVICTUS (Soarele Nebiruit).

De asemenea a fost adoptat de către EGIPTENI prin cultul lui Ra, de către emeşi prin zeul soare Šamaš sau Utu, de către INCAŞI prin Zeul Soare Inti, de către popoarele nordice prin Zeul Soare Sunna sau Sól şi de către HINDUŞI prin zeul soare Sūrya, PRELUAT de la cultura Arya A ARIMINILOR CARPATICI, care s-au stabilit iniţial în nordul Indiei, răspândindu-se apoi pe o arie mai largă.

Astăzi, impostorii ca$zari, împreună cu alţi răufăcători din Biserica Iezuită a Vaticanului, din fel şi fel de organizaţii masonice şi alte secte, încearcă să distrugă sau să acopere tot ce are de a face cu civilizaţia Vechii Europe, pentru a-şi duce la bun sfârşit agenda Noii Ordini Mondiale! De secole prin jaf, crimă şi diversiuni, prin propagandă şi genocid, prin fel şi fel de înşelăciuni, în numele marelui arhitect, au subjugat întreaga umanitate, pentru preaplinul burţii şi al buzunarului.


Peste o lume de poveste, au instaurat o lume falsă, a demenţei şi a suferinţei, o lume în care nebunii şi psihopaţii umblă la costum şi cravată, dictând soarta şi viitorul naţiunilor în cel mai agravant mod posibil, numindu-l progres.

E vremea să înţelegem cu toţii până unde s-a îndrăznit a merge cu minciuna şi să terminăm odată cu nebunia şi ignoranţa multimilenară!

Aceasta este povestea noastră a „CELOR RĂMAŞI” – povestea hiperboreilor, pelasgilor, arimilor, râmilor, rumunilor, armânilor, respectiv A NEAMULUI GET!

Sursa: Basarabia Literara, Constantin Olariu Arimin
Adaptare şi foto: Carmen Pankau








Un comentariu:

  1. Mulțumesc, poate așa o să se mai trezească din somn cei care nu își știu originile 👏👏

    RăspundețiȘtergere