sâmbătă, 5 august 2023

DENUMIREA GEȚILOR CA „BARBARI“


Geƫii, Străbunii noştri, erau denumiți de către greci şi romani ca „barbari“, adică purtători de bărbi, pentru că ei, Geƫii, purtau bărbi, deci erau "purtători" de bărbi. Această denumire de "barbari" a fost folosită eronat având sensul de "necivilizaƫi“, „sadici“ etc.

Prima Civilizaƫie din lume a fost cea a Pelasgilor. Neamul nostru pelasgo-getic este leagănul civilizației de unde au plecat toate popoarele.

„Barbarii“ ăştia de Geƫi „necivilizaƫi“ a fost poporul primordial, au avut prima scriere din lume şi au descoperit tot ce se poate descoperi.

Geƫii au inventat Scrisul, PRIMA SCRIERE DIN LUME a fost a Geților, la Tărtăria, ROMÂNIA, aveau mai multe alfabete, roata, matematica, arhitectura, medicina, calendarul, astrologia, astronomia, religia, simbolurile şi multe altele.

Străbunii noştri Pelesgo-Geƫi au inventat scrisul la Tărtăria, România, în mileniul Vlll î.e.n., ducându-l cu ei în Sumer (Ki-en-gi), au dezvoltat structurile sociale urbane, au creat o formă de capitalism financiar, au descoperit bolta în arhitectură, au construit primele lăcaşuri de cult sub formă de cruce cu cele patru braţe egale (crucea „greacă“ spun lotrii, iar crucea getă, cum spune Adevărul), cunoşteau curentul electric, făceau operaţii pe creier, au dezvoltat o societate de tip comunitar, în care indivizii erau angrenaţi în relaţii specifice statului de drept modern.

Acum 8 milenii, în eneolitic, noi aveam fructiere, aşa "necivilizaƫi" suntem! Cei care ne denigrează, nici măcar NU existau pe atunci pe acest Pământ, erau încă în stare de ferigă!
Aceasta este o formă a denigrarii noastre de cei invidioşi şi răuvoitori.

Peste tot unde au trecut geƫii, prin multele Migraƫii în toată lumea, şi-au lăsat urmele adânci şi de neşters, ei au civilizat lumea, din mers.

Şi astăzi, la auzul numelui de GET se înclina toƫi cu mult respect, admiraƫie şi recunoştinƫă.

☀️NIASCHARIAN! Să renaştem!

Autor: Carmen Pankau







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu