vineri, 26 iunie 2020

HOȚII DE IDENTITATE, DE TEZAURE, DE RELIGIE…


ROMÂNUL, descendent direct al Pelasgo-Geților, fapt confirmat și de paleogenetică, este primul agricultor al Europei, și nu numai al ei. El deține întâietatea în limbaj, scriere, meșteșuguri, creații artistice, muzică, vestimentație, inițiere în tainele cunoașterii, matematică, medicină, arhitectură, astrologie, filozofie, religie și multe altele.

O lume întreagă ne copiază, fără să știe. Noi am fost și suntem admirați, invidiați, râvniți, urâți (mai pe ascuns, mai direct)...
V-ați întrebat vreo dată, oare de ce? Dar acestea sunt semne de admirație!

Mulƫi hoƫi s-au perindat pe meleagurile noastre multimilenare, s-au „servit“ cum au putut, fără jenă, fără remușcări, fără bun simƫ, fără milă din tot ce NU este a lor.
Aceștia sunt hoții de Cultură, Limbă, Scriere, Istorie, Teritorii, Simboluri, Religie, Identitate, Mituri, Povești, Statui, Tezaure, Invenții, Descoperiri, Premiul Nobel, îmbrăcăminte și foarte multe altele.

Ce îmbulzeală! Aƫi fi crezut?

Şi ne punem întrebarea pertinentă: ce fac „politicienii“ noștri, aleșii poporului plătiƫi bine pentru asta?

Ce să facă? Nimic! Parcă se „rușinează“ că suntem primii în toate şi că noi ne tragem din cel mai vechi și nobil Neam de pe Pământ și ascund CE și CÂT mai pot, ca să nu cumva să-i "supere" pe cei invidioși și fără nimic din toate acestea, dar plini de orgolii și ambiții, și aşa le mai fac politicienii „noștri“ câte un "cadou", ca să-i mai îmbuneze…

Mulƫi caută încă cu disperare, mereu şi mereu, după potcoave de cai morƫi pe teritoriile pe care le ocupă. Ce-au găsit? Nimic! Tot ce au găsit, este GETIC. Totul! Cum să nu fie frustrați?

Oricum ar fi, tot ce ni s-a luat, ne vom lua înapoi! Cât despre hoƫi, ei se pot împodobi cu penele noastre, însă tot nu pot zbura cu ele! Noi am fost și rămânem Originalul!

☀️NIASCHARIAN! Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau










3 comentarii:

  1. "Toți se împăunează cu penele noastre, dar nu pot zbura!" - fabuloasă apoftegmă! Bellaginii(de la Bell - soare, alb, auriu, frumos, război MORAL) au dat blajinii, or, Paștele Blajinilorai este al Rohmanilor sau Rahmanilor, deci... Românilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. ADEVARAT AM FOST SI SINTEM URMASII GETILOR SI AL LUI ZAMOLXE

    RăspundețiȘtergere