miercuri, 4 martie 2020

☀️MAGNA GETICA, Geţia NU a fost Dacia! Suntem Geţi și NU “daci”


“Dacia” a fost denumirea teritoriului Geţiei, denumire primită de la prăduitorii romani, ei, “dacii”, fiind de fapt GEŢII înrobiţi de ei, iar teritoriul ocupat de ei a fost de numai 14% (potrivit calculelor făcute de Prof. Gabriel Gheorghe, cercetător și președintele fundaţiei “Gândirea”), şi asta pentru o perioadă istorică foarte scurtă, de 164 de ani.

86% din teritoriul Daciei NU a fost călcat niciodată de picior de legionar roman! Teritoriul ocupat de romani a cuprins Banatul, Oltenia şi Transilvania. ATÂT!
Moldova, Maramureș, Crișana și alte regiuni NU au văzut niciodată picior de roman!
Și atunci de ce “daci” și “Dacia”?

Imperiul roman a fost răzbunat și desființat, tocmai de geto-goți, conform jurământului dat de Geţi. Singurul lucru care mai aminteste de numele ţării noastre, care a fost numai o mica parte colonie romană, numai capitala lor, Roma. Un paradox!

Un lucru trebuie să ne fie clar: RENEGÂNDU-NE DESCENDENŢA noastră din nobili GEŢI, ne este rezervat un loc detestat LA COADA EUROPEI, ca o naţiune înfrântă, ţiganizată, perdantă în istorie, lucru care se observă deja prin modul cum europenii, și nu numai ei, ne tratează.

ADEPŢII DACISMULUI PAPISTAȘ nu vor să știe de TĂBLIŢELE DE LA SINAIA, nu vor să audă de Geti și nenumăraţii lor Regi.

Adepţii dacismului o ţin numai cu Decebal – de parcă alţi regi nu ar mai fi existat (!),

GLORIFICÂND într-o veselie ÎNFRÂNGEREA "DACILOR" și trecând sub tăcere VICTORIILE GEŢILOR, cultura și civilizaţia lor, faptul că GEŢII au învins și destructurat în final Imperiul Roman, intemeind noi state și naţiuni în toată Europa și nu numai.

RĂDĂCINILE NOASTRE sunt Arimii (Râmnii) Peslagii și Geţii. VIȚA noastră PELASGO-GETICĂ este răspândită în toată Europa, din Lituania și Scandinavia, până în Britania și Iberia, Asia Mica, nordul Africii, întreg bazinul mediteranian, Geţii au fost PRIMII care au atins AMERICILE.
Neamul nostru a existat cu zeci de milenii înaintea “dacilor”!

UNIVERSITATEA DIN CAMBRIDGE scrie:
“ În mileniul V î.e.n., spaţiul carpatic getic era singurul locuit în Europa; Spaţiul carpatic, getic, valah a reprezentat în antichitate OFFICINA GENTIUM, a alimentat cu populaţie şi civilizaţie, India, Persia, Grecia, Italia, Germania, Franța şi aşa-zisul spaţiu slav; Vedele, cele mai vechi monumente literare ale umanităţii, au fost create în centrul Europei. Faza primară a Culturii Vedice s-a desfăşurat în Carpaţi, cel mai probabil, iniţial în Haar-Deal. Din Ardeal provin strămoşii indienilor şi persanilor, albanezii, grecii, plecați prin Macedonia şi Tesalia, latinii, celții, germanii, iar strămoşii slavilor au ieșit prin strâmtoarea Moravă.”

FALSIFICATORII istoriei noastre vor să denumească “Dacia” toate teritoriile locuite de Geţi și pe Geţii însusi, pentru a ne șterge din memorie ADEVARATA NOASTRĂ ISTORIE ȘI IDENTITATE NAȚIONALĂ...

Avem rădăcini foarte adânci și solide, atât de adânci, încât NU ne poate șterge NIMENI de pe faţa Pământului! Niciodată!

Cum este posibil să cunoști adevărul, să îl vezi cu ochii tăi, și totuși să crezi mai departe minciunile?  
Geţia NU a fost Dacia! Suntem Geţi și NU “daci”. ADEVĂRUL nu se poate nici cumpăra și nici negocia!

Uneori ne trebuie cam mult până pricepem ceva și greu ne “urnim din loc”, este adevărat, dar atunci… ferească Cerul!

NIASCHARIAN! Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau


PS: Capitala Geţilor s-a numit: SarmiseGETuza, și NU SarmiseDACuza!
Noi suntem români GET-BEGET, adică din tată în fiu, și NU dac-bedac!

PPS: acest material a fost postat aici pe Blog în iulie 2019, însă, "ca prin farmec" a dispărut... așa singur...







3 comentarii:

  1. Rau i-mi pare ca nu aveti putere ,si nici sudtinere char in sanul romanilor ..de ce lasati manualele sa fie scrie aiurea si nu cum sustineti nu ne trebuie aprobarea nimanui cum sa ne scriem istoria reala si copii nostrii sa invete adevarul ..daca la unii le place sa stea cu capul prea aplecat ca slugile e problema lor ..cum vreti sa dainuie istoria Romaniei daca se sterge meticulos din mintea urmasilor si invata istoria dictata de altii .si inca o problema care ma roade in cate tari am mers nicaieri nu au lasat localnicii pe altii strainii sa ia fraiele tarii cum facem noi din cauza ca romanii sant prea ospitalieri...nicaieri nu am vazut asta sa vina oarecine si sa l punem sefi peste romani buba sta aici... cate o data ma intreb daca romanii pot..si sant in stare sa conduca tara singuri la minte nu le intrece nimeni atunci unde e problema ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul nu poate sa rămână ascuns la infinit!Cum lumina nu poate sa rămână în întuneric!Avem in noi sângele strămoșilor noștri GEȚI.Suntem ,cum avem noi o vorba "Get-Beget" si nimeni nu poate sa ne fure identitatea pentru totdeauna!Doar pentru un timp.Acel timp este pe sfarsite.

    RăspundețiȘtergere
  3. Istorie adevarata, nu surogatul oficial!

    RăspundețiȘtergere