duminică, 17 noiembrie 2019

☀️NOI NE TRAGEM DIN CEL MAI VECHI ȘI NOBIL NEAM!


Ăștia suntem noi, încăpăţânaţi, cu rădăcini foarte adânci.
Refuzăm, cu o încăpăţânare feroce, să dispărem, să ne lăsăm șterși, să ieșim din Istoria care ne aparţine, și asta spre consternarea și disperarea rău-voitorilor!

NOI mai dăinuim de cel puţin patruzeci de milenii, și în “ilegalitate” 😉 și prin legende, basme, obiceiuri, povești… Istoria ne-am cifrat-o!

Existenţa și primordialitatea noastră este susţinută nu numai lingvistic, ci și arheologic și etnografic.

Noi existăm cu multe zeci de milenii dinaintea „dacilor“, care au fost de fapt Geţii înrobiţi de cotropitorii romani, și tot de ei așa botezaţi.

Noi existam dinaintea Geţilor.

Noi existam dinaintea Pelasgilor.

Noi existăm dinaintea Atlanţilor.

Noi existăm de pe timpul Titanilor, Urieșilor, și cine știe, poate mai dinainte... Într-o bună zi o vom afla și pe aceasta!

Da, din așa VIŢĂ NOBILĂ și VECHE ne tragem!

NU, noi NU ieșim din Istorie!
NOI suntem ca și străbunii noștri, Pelasgo-Geţii, nemuritori!

☀️NIASCHARIAN!- Să renaștem!



Autor: Carmen Pankau



Foto Credit: Shishkin Andrey


4 comentarii:

  1. Imi plac aceste afirmatii ferme bazate pe documente susţinută nu numai lingvistic, ci și arheologic și etnografic.

    RăspundețiȘtergere
  2. posibil acest istoric si credibil ,daca imi amintesc de povestile spuse de batrinii din copilaria mea /stela ,flaminzila ,cel ce ajungea pin la luna ,sa prinda pasarea ........si multe alte istorisiri ......Biblia insasi vorbeste de uriasii ,care au intrat in casele oamenilor si au facut copii cu pamintencele .....o dar am vazut siurma omului zapezii ,si creaturi alaturi de animalele gignte din era glaciara ...unde mai pui ca chiar pe teritoriul nostru in urma unor sapaturi s-au gasit oseminte de om de 4m inaltime /Rosia montana ? / In functie de presiunea admosferica ,omul si a redus dimensiunea si a alimentatiei fireste ......./uneorima gindesc ca omulfrate cu vegetalul au crescut concommitent si descrescut .......ceva avem comun cu vegetalul ,din origini /din geneza ......./sper ca in urma vaccinarii sa nu ne creasca si copaci in cap !!!.

    RăspundețiȘtergere