marți, 30 iulie 2019

📚📖MULŢI VĂD, PUŢINI ÎNŢELEG… BOALA SECOLULUI XXI



Problema noastră nu mai este analfabetismul. Problema actuală este că mulţi, chiar și cei cu „școli înalte“, nu numai ca au probleme cu scrisul (corect), dar și cu cititul, ei au o problemă majoră cu înţelesul a ceea ce citesc. Ei nu mai sunt în stare să citească „singuri“ ceva, să gândească, să analizeze, pur și simplu nu sunt în stare să înţeleagă ceea ce citesc, fără „ajutor“ din afară, ceea ce este mult mai grav!

Mass-media plătită din „afară“ să ne spele creierele, îi "ajută" și le spune exact ce să vadă, cum să înţeleagă, ce este „bine“ și ce este „rău“, desigur pentru ei… Mass-media a reușit sistematic această „spălare pe creier", dar numai parţial, ei sunt bine “instruiţi” și bine plătiţi pentru asta.

Cei pierduţi în minciunile lor, în iluzia creată de ei, trebuiesc recuperaţi. Singura modalitate de a reveni la realitate, de a se deștepta, este cititul și recuperarea informaţiilor-lipsă pe care le au… acest deficit trebuie neapărat depășit, altfel NU pot merge mai departe.

Mulţi nu înţeleg ceea ce citesc, ceea ce este mult mai grav decât analfabetismul… și asta în secolul 21! Este foarte trist! 


Să ne luminăm! 

☀️NIASCHARIAN! Să renaștem!


Autor: Carmen Pankau

PS: Închideţi televizoarele, radiourile, presa mincinoasă și reveniţi la realitate, la adevăr. Acesta este drumul, singurul!

PPS: Și când te gândești că NOI, poporul Pelasgo-Get, poporul primordial, am avut

PRIMA SCRIERE DIN LUME, am fost înţelepţii lumii, am fost primii în toate! Toată omenirea ne-a admirat și ne-a copiat. Treziţi-vă, se poate! 








2 comentarii:

  1. Mai sunt,mai sunt cei care scriu,,Mai sunt și cei ce înțeleg,,Nu va rămâne chiar pustiu,,Mai e și care-i înțelept!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta publicare, articoli, spuneti i cum vreti, Este rodul unei munci forjata de pasiune. Totusi sa nu ne bazam prea mult pe cunostintele nostre, sa nu uitam ca exist a un Dumnezeu al cerurilor si a pamintului care ne a lasat scris Cuvintul lui! Adevarul despre vita si despre c'è va fii dupa moarte Este pecetluit in el!

    RăspundețiȘtergere