marți, 15 octombrie 2019

❌🔎ALTE SECRETE ASCUNSE ALE LUI MIHAI… 🔍


În disperarea lor, cei patru muşchetari, Iohannis, Dragnea,Tăriceanu şi Isărescu (acesta din urmă, cumătru de afaceri cu abdicatul Mihai), pentru a scăpa de acuzaţiile de încălcare a Constituţiei sau de fapte penale, nu ştiu ce să mai ofere, ce să mai inventeze şi cu cine să se mai alieze! Vor schimba şi banii româneşti anul acesta pentru paraziţii unei FALSE CASE REGALE! „Turcu plăteşte!”, adică poporul român! Felicitări premierului Tudose, care a spus clar: „Guvernul dă aviz negativ casei regale. Noi sîntem republică”. Într-o ţară închistată în corupţie şi sclavie se va întîmpla întotdeauna numai ceea ce e ordin să se întîmple, iar numărul naivilor, care cred că dacă imită maimuţa redescoperă roata, a crescut simţitor. S-a văzut clar la îngropăciunea cetăţeanului Mihai cînd, bătu-i-ar vina, nostalgicii şi spălaţii pe creier au făcut mătănii pînă la pămînt şi s-au închinat în faţa unui sicriu în care nu ştiau ce se află. Au făcut crucea mare ca în faţa unor Sfinte Moaşte! BLASFEMIE, maimuţoilor!

O piesă de teatru macabră din care a lipsit bocitul la comandă, ca la moartea lui Kim Jong-tatăl. O mai mare NEBUNIE ŞI MANIPULARE MEDIATICĂ decît aceasta nici c-a văzut România vreodată! Aş fi vrut să scriu despre toate acestea la momentul desfăşurării circului „regal”, dar am dorit să nu întinez sărbătoarea sfîntă a Naşterii Domnului cu imaginea hoardelor HAŞTAG-REZIST, mînate de la proteste la îngropăciune, încolonate în faţa unui sicriu de simptomul condiţionării mentale, al nostalgiei sau SPĂLĂRII CREIERULUI.

Luaţi-vă o ceaşcă de cafea şi haideţi să vă povestesc LUCRURI NEAUZITE şi de interes pentru naţiune.

Aşadar, să glorifici UN TRĂDĂTOR DE ŢARĂ pînă la o cotă imposibil de acceptat de orice cetăţean normal la cap, este o aberaţie a libertăţii! „Ingineria” socială impusă de Occident a creat „omul de tip nou”, omul lipsit de personalitate, gata să rîdă, să plîngă sau să scoată sabia la comandă; omul dependent de idolii deveniţi celebri doar prin actele lor criminale. SPĂLAREA CREIERELOR a reuşit cu brio în România, prin PROPAGANDĂ MINCINOASĂ şi prin privare de adevăr. Nu peste mult timp aceste armate de metamorfozaţi vor ajunge să plîngă după cei care îi asupresc, îi privează de drepturi, îi îndobitocesc şi îi înfometează.

Jurnalistul Iulian Uţă de la ziarul „Profit” scria în decembrie 2015 pe facebook ştirea potrivit căreia regele a murit la jumătatea lui 2015 şi că doar jurnaliştii de la România TV s-au arătat interesaţi de subiect. „Regele Mihai a murit, decesul său fiind ASCUNS atât de membrii Casei Regale dar şi de autorităţile republicii, spun sursele mele. Contextul actual îmi da toate motivele să cred spusele lor. Unul este ÎNALT FUNCŢIONAR administrativ al PATRIARHIEI ROMÂNE, iar celalalt, AMIC de călătorii rustice al principelui Nicolae. Nu o să vă relatez exact cele spuse de către cei doi, e drept, cu oarece teamă la o cafenea în centrul Bucureştiului, pe la mijlocul lunii decembrie 2015. O să vă spun doar motivele reale care susţin informaţia potrivit căreia regele Mihai a murit ÎNCĂ DE ACUM CÂTEVA LUNI, iar trupul său neînsufleţit stă în conservare într-un laborator privat de lângă Zürich.

Aşadar, pe lângă LUPTELE INTERNE din cadrul Casei Regale sau greutatea în a decide succesorul la tron (FALSUL TRON – s.a) principalul motiv pentru care moartea Regelui Mihai ar fi trecută sub tăcere este acela ca, potrivit regulilor unei monarhii, nu există încă un loc de veci pentru acesta conform uzanţelor, şi adaug, eu, potrivit CONSTITUŢIEI ROMÂNIEI, statutul casei de venetici ESTE ILEGAL pe teritoriul ţării noastre, iar proiectul privind statul falsei case regale, depus de cei doi servili descreieraţi, Dragnea şi Tăriceanu, nu primise undă verde.

Sigur, s-a încercat demontarea afirmaţiilor făcute de Iulian Uţă, prin prezentarea unor fotografii vechi, dar internauţii au verificat fotografiile şi au demonstrat că ele au fost făcute în octombrie 2015 şi NU în 2016 cum încercau să susţină. Opinia unor oficiali este că S.R.I. cunoştea ce anume se întâmpla în cazul lui MIHAI. MASCARADA ascunderii cadavrului său şi CIRCUL ÎNGROPĂCIUNII s-au făcut cu aprobare de la cel mai înalt nivel, altfel nu şi-ar fi permis să o facă pe faţă, cu sprijin logistic şi financiar de stat. Fostul rege a fost ţinut „în viaţă” prin comunicate de presă şi FOTOGRAFII TRUCATE, scrie cineva în „Adevărul”. Oare chiar am ajuns bătaia de joc ai unor leneşi care se autointitulează nobili?

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu susţine că sicriul era gol, trupul neînsufleţit al cetăţeanului Mihai, nefiind în sicriul care a fost adus în România şi îngropat cu mare cheltuială şi cu mare fast la Curtea de Argeş, ÎN CONTRADICŢIE cu tradiţia creştină, după 12 zile. Dar, nu-i bai, dacă ar fi fost în sicriu, nu-i purtaţi de grijă, era obişnuit cu frigiderul.
Spectacolul FALS şi ieftin s-a făcut cu cheltuială din BANUL PUBLIC al poporului român. Trântorii aceştia străini de neam, deşi aflaţi ÎN TOPUL BOGAŢILOR, n-au scos un sfanţ din buzunar. Ba mai mult, au început SĂ CERŞEASCĂ şi prin undele hertziene, făcând apel la donaţiile firmelor din cota impozitului de profit pentru madam „principesa” Margareta Duda.
Celebra clarvăzătoare susţine că modul în care s-au desfăşurat funeraliile cetăţeanului Mihai au ridicat numeroase suspiciuni:

„Dragii mei, de ce, la sicriul cu trupul neinsufleţit al Regelui Mihai, nu a fost lăsat un minuscul gemuleţ, prin care să se vadă dacă era cineva acolo în sicriu? În timp, vom afla adevărul despre această înmormântare care a îngenuncheat România cu atîtea pregătiri şi cheltuieli uriaşe”.

Biserica Ortodoxă şi-a făcut mai mult decît datoria, a îngropat FANTOMA unui mort BĂGAT PE GÂT ROMÂNILOR şi a tras clopotele de bucurie că poporul român a scăpat de un trădător CARE A MIMAT că este ortodox.

Haideţi să vedem ce afirmă, în mod documentat, Gheorghe Funar:
❌=> „În anul 1966, Mihai A RENUNŢAT LA RELIGIA ORTODOXĂ și a t r e c u t la RELIGIA CATOLICĂ.
Faptele sale vorbesc de la sine:❌=> A DAT CA PRIZONIERI la Uniunea Sovietică aproape 200.000 de SOLDAŢI ȘI OFIȚERI ROMÂNI ORTODOCȘI, în frunte cu Mareșalul Ion Antonescu;
❌=> a instaurat Comunismul în România prin numirea (prin decret regal) Guvernului Dr.Petru Groza (1945-1947) și
❌=> a colaborat cu acesta pentru realizarea următoarelor obiective antiromânești, anticreștine și antiortodoxe: arestarea și trimiterea în închisori a peste 3.000 de PREOȚI ORTODOCȘI ȘI GRECO-CATOLICI, precum și peste a 5.000 de CĂLUGĂRI ȘI CĂLUGĂRIȚE DE RELIGIE ORTODOXĂ;
❌=> transformarea multor sute de Biserici ortodoxe și greco-catolice în GRAJDURI PENTRU ANIMALE sau în depozite de furaje ori materiale de construcții;
❌=> lichidarea elitelor intelectualității românești, prin arestarea de către Regimul comunist Mihai I – Dr.Petru Groza a zeci de mii de intelectuali și trimiterea lor în închisorile comuniste;
❌=> trimiterea în închisori a corifeilor Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 de la Alba-Iulia;
❌=> arderea cărților religioase din toate bisericile și mănăstirile, precum și a altor ZECI DE MILIOANE DE CĂRȚI din toate bibliotecile din România;
❌=> interzicerea orelor de religie și a icoanelor în școli; (povestea se repetă şi azi – n.a); obstrucționarea tradițiilor religioase strămoșești, a obiceiurilor de Crăciun și Anul Nou.
❌=> Regimul comunist Mihai I – Dr.Petru Groza l-a inventat și a început să-l impună cu forța pe Moș Gerilă în locul lui Moș Crăciun (bolşevicii i-au schimbat numele, dar l-au lăsat, totuşi să-şi facă treaba, însă junkerii Bruxelles-ului de azi vor să-l îngroape definitiv – n.a.);
❌=> a introdus teroarea comunistă împotriva Poporului Român, mai ales a credincioșilor creștini;
❌=> a acceptat ca fiicele sale, născute în afara căsătoriei, să fie botezate în religia catolică;
❌=> a fost de acord ca partenera sa de viață, catolica Anna de Bourbon-Parma și fiicele lor SĂ NU ÎNVEȚE LIMBA ROMÂNĂ, să nu solicite obținerea CETĂȚENIEI ROMÂNE și să nu cunoască tradițiile ortodoxe;
❌=> a fost nașul de cununie al fiicei sale Margarita de Hohenzollern cu alogenul român Radu Duda, la Lausanne, la 21 septembrie 1996;
❌=> a ascuns ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române faptul că FOSTA sa parteneră de viață, Anna Antoinette-Francoise Charlotte Zita Marguarita de Bourbon-Parma, a fost catolică și după ce a decedat a fost incinerată. Răposata Anna trebuia să fie înmormântată numai de preoți catolici.

În Elveția, unde a trăit foarte bine circa 60 de ani fostul rege Mihai I, NU A FOST DOLIU NAȚIONAL și NICI LOCAL, iar la vila sa din Aubonne, la sicriul său, nu a fost prezent și nu a depus nicio floare sau vreo lumânare nici un reprezentant al autorităților centrale și nici locale elvețiene.
Românii din Țara-Mamă și de pretutindeni, mai ales cei tineri, AU FOST MINȚIȚI ȘI MANIPULAȚI prin ASCUNDEREA ADEVĂRULUI despre fostul rege comunist Mihai I, la posturile de televiziune și radio. SCENARIȘTII ȘI MANIPULATORII DE OPINIE au uitat să le ceară mai multă jale, doamnelor și domnilor”, scrie Gheorghe Funar.

❌De urmaşii SINGURULUI REGE NAZISTO-BOLŞEVIC AL UMANITĂŢII, Mihai Eitel şi de înaintaşii lui, importaţi din Prusia şi trimişi peste Neamul Românesc, nu mai scapă curînd Țara!

Daţi-i afară pe impostori din palatul Elisabeta! Daţi-i afară pe urmaşii fostului rege-trădăror, care NU E SFÂNT aşa cum ÎL TĂMÂIAZĂ REGALIŞTII. Să mai amintim aici şi ASCUNSA dar ştiuta, de acum, căsătorie cu englezoiaca Nerisa Lyon,

DIN CASA REGALĂ A ANGLIEI, cu care a avut un fiu – DIETER STANZELEIT -, care astăzi ÎŞI CERE DREPTUL la paternitate cu acte şi documente justificabile, dar căruia i s-a refuzat inițial proba A.D.N.

❌Aşadar, avem de-a face şi cu un TATĂ IMORAL, care a REFUZAT să-şi recunoască fiul, abandonîndu-l. Daţi-i afară din palatele poporului român pe aceşti asistaţi social, care trăiesc din banul public, aceşti trîntori care şi-au arogat titluri nobiliare, doar pentru a revendica domenii din patrimoniul naţional şi fonduri pentru huzur şi lenevie din banii românilor care muncesc din greu şi plătesc taxe şi impozite usturătoare.

Monarhia este forma de a domina mulţimea naivă prin titluri pompoase şi costisitoare. Lacom ca orice rege, Mihai a umblat cu avocaţii prin tribunale şi a obţinut ÎN MOD NECINSTIT de la poporul român O AVERE IMPRESIONANTĂ, peste UN MILIARD DE EURO, cîteva CASTELE şi mii de hectare de PĂDURE şi drumuri forestiere, pentru care nici impozite nu a plătit, nici el, nici urmaşii săi. Şi nici nu vor să plătească!

România nu poate fi condusă de PRINŢI SECOND HAND i n v e n t a ţ i precum Duda-găgăuzul sau Nicholas, devenit peste noapte Nicolae al României.
România are cetăţeni tineri şi inteligenţi care au DREPTUL constituţional de a deveni conducători ai României. Nu aceşti filfizoni străini! Dragnea, Tăriceanu, Iohannis şi alte neamuri de slugi şi lingăi de clasă ai străinilor au sărit gardul spitalului cu oameni „veseli” şi trebuie judecaţi de popor pentru hoţie şi trădare!

Monarhia a fost PLANTATĂ în România de masonerie, după alungarea lui Alexandru I. Cuza PRIN LOVITURA DE STAT.
Ăştia NU sînt români ortodocşi, iar faptele lor au fost şi sunt profund anti-românesti, anti-ortodoxe, servind doar interesele Ocultei care i-a adus în fruntea ţării noastre.
Inacceptabil! Unde mai există aşa ceva în lume?

❌TREBUIE SĂ SE ŞTIE că, după abdicarea lui Mihai, de comun acord al acestuia cu Guvernul Petru Groza, s-a început campania împotriva monarhiei în ziarul „Scânteia”. Un articol elocvent în acest sens scria despre hotărârile Consiliului de Miniştri că „vor fi primite cu adâncă satisfacţie de masele cele mai largi ale poporului nostru și mai ales de zecile de mii de oameni exploataţi ani de-a rândul pe fostele moşii regale.”

„Poporul român, Statul său, reintră astfel în stăpânirea bunurilor ce i-au fost răpite în decursul anilor de dinastia de Hohenzollern, ai cărei membri deveniseră cei mai mari şi mai nesăţioşi moşieri, bancheri şi fabricanţi ai ţării. De asemenea, poporul român salută cu satisfacţie RETRAGEREA NAŢIONALITĂŢII ROMÂNE Hohenzollernilor. În cei 80 de ani de teroare şi sălbatică asuprire a poporului, familia de JUNKERI PRUSACI a Hohenzollernilor – AGENTURĂ A IMPERIALISMELOR STRĂINE, reprezentanţi credincioşi ai capitalului străin – s-a arătat străină de interesele şi năzuinţele poporului român. Ea s-a aflat MEREU DE PARTEA DUŞMANILOR DE MOARTE ai acestuia, iar astăzi îşi continuă uneltirile împotriva României, punându-se în solda imperialismului aţîtător la război.”

❌Trebuie reamitit şi reţinut faptul că ABDICAREA NU S-A FĂCUT SUB AMENINȚAREA ARMEI sau SUB ŞANTAJ cum FALS afirmă MANIPULATORII. Altfel, demult actul ar fi fost contestat în justiție. Cât timp este în vigoare actuala Constituție, dacă nu cumva, străinul de ţară Iohannis va dori s-o modifice, trebuie EXCLUSĂ ORICE MOŞTENIRE MONARHICĂ.

Bunurile retrocedate cetăţeanului Mihai au fost ale INSTITUŢIEI numită „DOMENIUL COROANEI” nu ale persoanelor-regi! NU VĂ LĂSAŢI PĂCĂLIŢI!

Mihai A ABDICAT N E S I L I T DE NIMENI, dar VINOVAT fiind de TRĂDAREA ARMATEI ROMÂNE şi a ŢĂRII.

Deci, întreb a mia oară: CARE REGE? CARE PRINŢESE ŞI PRINŢI, mai fraţilor?
Din momentul abdicării, casa regală s-a desfiinţat odată cu abdicarea şi plecarea în Elveţia şi pe alte meleaguri. ROMÂNIA ESTE REPUBLICĂ!

Toţi prădătorii urmaşi ai lui Mihai trebuie să-şi ia tălpăşiţa şi să plece unde or vedea cu ochii! ACOLO se află căminul lor! Nu au niciun drept asupra domeniilor Ţării noastre!
Ăl cu coarne îi plăteşte pe susţinători să se închine paraziţilor neamului românesc! E şi cazul ZIARIŞTILOR CARE RIDICĂ OSANALE URMAŞILOR UNUI TRĂDĂTOR, contrazicînd Constituţia şi legile României!

Afară cu aceşti lingăi şi impostori care urmăresc doar jefuirea României!
❌În Grecia, Franţa, Austria URMAŞII MONARHICI NICI NU AU VOIE SĂ INTRE ÎN ŢARĂ, şi aceste ţări NU au fost comuniste.
Grecia, de pildă, A CONFISCAT TOATĂ AVEREA FOSTEI FAMILII REGALE după 1974, guvernele interzicînd orice casă regală. Aşa cum urmaşii şefilor noştri de STAT NU AU DREPTUL să preia locuinţele de protocol, tot aşa nu pot avea acest drept nici aceşti urmaşi ai cetăţeanului abdicat. Aşadar, afară cu ei de pe domeniile ţării noastre! Cheltuielile întreţinerii unei FALSE CASE REGALE nu se justifică şi sînt ILEGALE. Alo, se aude, D.N.A.?


Acestea ar fi cîteva din cruntele adevăruri ascunse ale lui Mihai Congelatu’!
HOŢIE PE FAŢĂ! Se impune NAŢIONALIZAREA IMEDIATĂ A AVERILOR REGALE FURATE de la POPORUL ROMÂN!
„Făra Mihai, casa regală nu mai este decât un oengheu milog și lacom, care, paradoxal, vrea să fie lacheul de imagine al guvernului contra 25 MILIOANE EURO PE AN din bani publici. Şi rege în România rămâne NEAMPROSTIA”, a scris Cristian Tudor Popescu pentru Republica.
Gata leneşilor, puneţi-vă urmaşii să muncească, puneţi mîna şi plătiţi taxe, nu umblaţi cu fofârlica întreţinuţilor, că la noi asistaţii social al 500 de lei pe lună! Aşa-zisa familie regală a înnobilat falsul, lăcomia, minciuna, hoţia, cupiditatea şi impostura…

Ex regele Mihai a fost un papă-lapte, „un nevoiaş al minţii”, cu un handicap vizibil, cum scria Pamfil Şeicaru, condus de femei… Mai odihnească-se în pace Mihai şi regalitatea asta!

Trăiască Republica România! TREZIŢI-VĂ LA ADEVĂR FRAŢILOR!
Altfel, românii patrioţi, „îi vor face să spele rapid putina… vor pune mână de la mână şi vor plăti cheltuiala un tren ca să-i ducă „unde a-nțărcat mutu iapa!”, urându-le să „să meargă învîrtindu-se!”.

Sursa: Maria Diana Popescu
Adaptare: Carmen Pankau




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu