miercuri, 16 octombrie 2019

🔎CUM MONARHIA A FURAT ŞI DISTRUS ROMÂNIA. TĂBLIȚELE DE LA SINAIA, O ISTORIE FURATĂ DE CĂTRE REGELE CAROL I🔍


„Istoria e prima carte a unei națiuni în care vedem trecutul, prezentul și viitorul”

Strămoșii noștri ge
ți ne-au lăsat moștenire o cronică scrisă pe plăci de aur. Este vorba despre cele 514 table și tăblițe de aur găsite la Sinaia, pe care sunt înscrise foarte multe informații despre istoria Poporului Primordial și a religiei sale ari mine. Dintre celebrele tăblițe de aur de la Sinaia, care au fost ÎNSUȘITE de regele Carol I și tăinuite la Biserica Sin Nicoara din Curtea de Argeș, un număr de circa 200 de tăblițe au fost furate și scoase din țară de către regele Carol al II-lea după abdicarea sa și au ajuns în Arhivele secrete ale Vaticanului, iar alte 300 de table mari (de circa 100 cm x 60 cm) au fost date Uniunii Sovietice (U.R.S.S.), la cererea lui I.V. Stalin, în 14 septembrie 1944, de către regele Mihai I pentru a-și păstra tronul și pentru 2 avioane rusești.

Câteva tablite de aur se află la persoane fizice, iar o tablă mare exista în Egipt, la Muzeul de istorie din Cairo. Despre Tezaurul de la Sinaia și despre necesitatea recuperării lui de către Statul Român au fost publicate detalii numai în revista „Romania Mare”, din 11 septembrie 2009. 

Tezaurul de la Sinaia și implicarea foștilor regi ai României în jefuirea lui sunt subiecte tabù pentru Parlament, președinții României, Guverne, televiziuni și presa scrisa! 

De ce? Pentru a nu fi cunoscut adevarul despre Poporul Ales și despre religia geto-dacilor.

Academicienii și istoricii alogeni, precum și cei români au susținut teza falsă ca tăblițele de la Sinaia au fost topite înainte de anul 1877. Originalele lor exista în Arhivele Vaticanului și la Moscova, ele fiind predate la sovietici pe baza de proces-verbal, în septembrie 1944. Acest document există, precum și copii ale sale. Aceiași pretinși istorici alogeni și români au REFUZAT sa vadă și să cerceteze copiile după Tezaurul de la Sinaia, făcute pe placi de plumb. 

De ce? Pentru a nu se afla și a nu se cunoaște adevarul despre arhiva regatelor geto-dace din vremea reginei Hestia (marea Preoteasă - n.r. Carmen Pankau) și a regilor Zamolxe (marele Preot zeificat - n.r. Carmen Pankau), Burebista și Decebal.

Pe tăblițele 50 si 66 de la Sinaia scrie „SFÂNTA GETIE.” Getia a fost Ţară Sfântă

 cunoscută de toată antichitatea. Noi romanii am moștenit Pământul Sfânt de la strămoșii noștri geți, care aveau ca simbol al sacrului crucea, cu brate egale și înscrisă în cerc, fiind folosita de cel putin 8.000 de ani. Geții erau cel mai religios popor din lume, Neamul Ales de Ziditor. Aceste adevăruri și multe altele au fost prezentate de preotul Dumitru Bălașa în cartea „Dacii de-a lungul mileniilor” și de Constantin Olariu Arimin în volumele I și II din cartea „Adevăruri ascunse”.

Din aceasta Ţară Sfântă, unde a existat cea mai veche civilizație, au roit strămoșii noștri, în jurul anilor 4000 i.Hr. și 2000 i.Hr., în toată Europa și pe alte continente, ducând religia lor cu ei. Ariminii, pelasgii, tracii, geții și dacii erau unul și același popor, un neam divin și scoborâtor din Tatăl Ceresc, popor ce avea aceiași limbă, Limba Primordială, și aceeași religie a crucii cu brate egale și înscrisă în cerc.

Denumirile diferite au fost date strămoșilor noștri de către unii istorici și geografi ai antichității. Din Calea/Legea Adevărului și Dreptății știau strămoșii geto-daci că numai cunoașterea și faptele bune sunt căile pentru a deveni OM. Geții plecați din Carpați au răspândit învățătura lui Santu în lume, inclusiv în Palestina, asa cum rezultă din manuscrisele descoperite la Qumran.

Genialul Mihai Eminescu scria, în anul 1877, că „va veni ziua in care si pietrele vor vorbi adevarul”.

Un număr tot mai mare de români află din ce în ce mai multe informații despre adevărata noastră istorie, care ne-a fost falsificată în ultimii 1.905 ani.

Vine și ziua adevărului!

☀️NIASCHARIAN! Să renaștem!

Sursa: Basarabia Literara
Adaptare și foto: Carmen Pankau









Un comentariu: