sâmbătă, 28 septembrie 2019

☀️⚔️DESCENDENŢA NOASTRĂ DIN PELASGI ȘI NOBILI GEŢI ESTE DOVEDITĂ



Descendenţa noastră din Pelasgi și Nobili Geţi este dovedită. Prin renegarea acestei descendenţe, prin afirmaţia că noi suntem „daci“, ne aruncăm singuri pe ultimul loc la coada Europei, ne etichetăm singuri ca o naţie înfrântă, ţiganizată, perdantă în Istorie.

Acest lucru este deja vizibil cu ochiul liber prin felul cum suntem „trataţi“ de către europeni, și nu numai de ei...

Și când te gândești că NOI, Pelago-Geţilor, suntem VATRA EUROPEI! Este de necrezut!

S-a încercat și se încearcă și astăzi mai departe falsificarea identităţii poporului român, pentru ca NOI să nu ne considerăm urmașii Geţilor, ci numai ai „dacilor“, cei înfrânţi și perdanţi ai Istoriei. ASTFEL NUMELE de GET să și-o revendice alţii.

Dovezile apartenenţei noastre sunt călcate în picioare, sunt ascunse sau cu multă perfidie ignorate de către adepţii “dacismului” papistaș!

Istoria noastră NU începe cu “Dacia”, ci cu multe, multe milenii dinainte. Existenţa noastră multimilenară este dovedită.

Noi, Geţii, am avut foarte multi Regi, și totuși se ascunde acest fapt și se dă mai departe cu Decebal, de parcă nu ar mai fi fost și alţI Regi!

BUREBISTA, cel mai mare Rege GET al nostru, care NU a pierdut NICIUN Război, care, printre altele, a reușit unificarea celor mai mulţi dintre geţi pe cel mai mare teritoriu (de trei ori mai mare decât pe timpul lui Decebal), Burebista, Regele Regilor, nu este prea cunoscut și nu este prea “popular”! 


De ce?

Și asta nu este totul. Falsificatorii Istoriei noastre vor să schimbe și numele ţării în “Dacia”! În acest fel vor să șteargă din memorie Istoria noastră și identitatea naţională multimilenară!

Cine își reneagă străbunii este trădător de Neam și Ţară!

De aceea, să ne fie clar, o data pentru totdeauna: 

NOI sunten PELASGO-GEŢI și NU “daci”!
Străbunii noștri au fost cândva stăpânii lumii!

☀️NIASCHARIAN! Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau






4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua, după părerea mea existau mai multe triburi pe care Marele Burebista a reușit sa i unească sub același steag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Într'o zi va trebuit lămurit de istorici aceste lucruri, nu de blogeri și pasionați ai istoriei. Mă bucur, însă că sînt din ce în ce mai mulți care văd verdele pădurii, nu uscăturile, manipulările și clișeele înstăpînite în mentalul colectiv. Succes mai departe cu munca de lămurire !

    RăspundețiȘtergere