marți, 3 septembrie 2019

☀️MAGNA GETICA, Geţia NU a fost Dacia! Suntem Geţi și NU “daci”



Istoria Neamului nostru este crunt falsificată și trebuie rescrisă, așa cum a fost ea. Avem suficiente dovezi arheologice și mărturii istorice ale autorilor antici pentru a o scrie.

Ne confruntăm cu o mare lipsă de informaţii, informaţii eronate, voite sau nu. Mari minciuni, dezinformări și manipulări persistă, încă, în zilele noastre. Suntem însetaţi de adevăr și avem dreptul să îl știm! 


AICI, pe această HARTĂ stă unul dintre adevăruri! Priviţi-o cu mare atenţie! Este Harta terenului ocupat de Imperiul Roman pe suprafaţa României, suprafaţă pe care ei au botezat-o “Dacia”!


Este o mare minciună și manipulare să suţinem ceva ce este dovedit a nu fi așa.
 
Aceasta este harta “Daciei”! Uitaţi-vă pe hartă! Și încă o data! Ce vedeţi?

Exact! Numai o parte mică a fost ocupată de romani.


Și atunci, cum se poate susţine că toată România a fost ocupată de romani? Cum este posibil?

Cine susţine contrariul, în pofida dovezilor existente, sau este “neștiutor”, sau susţine interesele altora… și sunt mulţi…


Cel mai bine se poate ascunde adevărul când este expus chiar sub ochii noștri, dar acoperit cu minciuni. Așa este și aici, această hartă o dovedește!


Să aruncăm o privire pe această hartă a “Daciei”, Ce vedem? 
Dacă scriem “Dacia”, atunci să scriem denumirea corectă: “Provincia romană Dacia”.

Dacia nu a existat niciodată ca regat, ci numai ca provincie romană. De asemenea, NU a existat niciodată o limbă “dacică” și un popor “dac” NU a existat niciodată, așa cum mulţi mincinoși încearcă să ne convingă!

“Dacia” a fost denumirea teritoriului Geţiei, denumire primită de la prăduitorii romani, ei, “dacii”, fiind de fapt GEŢII înrobiţi de ei, iar teritoriul ocupat de ei a fost de numai 14% (potrivit calculelor făcute de Prof. Gabriel Gheorghe, cercetător și președintele fundaţiei “Gândirea”), şi asta pentru o perioadă istorică foarte scurtă, de 164 de ani.

86% din teritoriul Daciei NU a fost călcat niciodată de picior de legionar roman! Teritoriul ocupat de romani a cuprins Banatul, Oltenia şi Transilvania. ATÂT!
Moldova, Maramureș, Crișana și alte regiuni NU au văzut niciodată picior de roman!
Și atunci de ce “daci” și “Dacia”?

Imperiul roman a fost răzbunat și desființat, tocmai de geto-goți, conform jurământului dat de Geţi. Singurul lucru care mai aminteste de numele ţării noastre, care a fost numai o mica parte colonie romană, numai capitala lor, Roma. Un paradox!

Un lucru trebuie să ne fie clar: RENEGÂNDU-NE DESCENDENŢA noastră din nobili GEŢI, ne este rezervat un loc detestat LA COADA EUROPEI, ca o naţiune înfrântă, ţiganizată, perdantă în istorie, lucru care se observă deja prin modul cum europenii, și nu numai ei, ne tratează.

ADEPŢII DACISMULUI PAPISTAȘ nu vor să știe de TĂBLIŢELE DE LA SINAIA, nu vor să audă de Geti și nenumăraţii lor Regi.

Adepţii dacismului o ţin numai cu Decebal – de parcă alţi regi nu ar mai fi existat (!),


GLORIFICÂND într-o veselie ÎNFRÂNGEREA "DACILOR" și trecând sub tăcere VICTORIILE GEŢILOR, cultura și civilizaţia lor, faptul că GEŢII au învins și destructurat în final Imperiul Roman, intemeind noi state și naţiuni în toată Europa și nu numai.

RĂDĂCINILE NOASTRE sunt Arimii (Râmnii) Peslagii și Geţii. VIȚA noastră PELASGO-GETICĂ este răspândită în toată Europa, din Lituania și Scandinavia, până în Britania și Iberia, Asia Mica, nordul Africii, întreg bazinul mediteranian, Geţii au fost PRIMII care au atins AMERICILE.
Neamul nostru a existat cu zeci de milenii înaintea “dacilor”!

UNIVERSITATEA DIN CAMBRIDGE scrie:

“ În mileniul V î.e.n., spaţiul carpatic getic era singurul locuit în Europa; Spaţiul carpatic, getic, valah a reprezentat în antichitate OFFICINA GENTIUM, a alimentat cu populaţie şi civilizaţie, India, Persia, Grecia, Italia, Germania, Franța şi aşa-zisul spaţiu slav; Vedele, cele mai vechi monumente literare ale umanităţii, au fost create în centrul Europei. Faza primară a Culturii Vedice s-a desfăşurat în Carpaţi, cel mai probabil, iniţial în Haar-Deal. Din Ardeal provin strămoşii indienilor şi persanilor, albanezii, grecii, plecați prin Macedonia şi Tesalia, latinii, celții, germanii, iar strămoşii slavilor au ieșit prin strâmtoarea Moravă.”

FALSIFICATORII istoriei noastre vor să denumească “Daciatoate teritoriile locuite de Geţi și pe Geţii însusi, pentru a ne șterge din memorie ADEVARATA NOASTRĂ ISTORIE ȘI IDENTITATE NA
ȚIONALĂ...

Avem rădăcini foarte adânci și solide, atât de adânci, încât NU ne poate șterge NIMENI de pe faţa Pământului! Niciodată!

Cum este posibil să cunoști adevărul, să îl vezi cu ochii tăi, și totuși să crezi mai departe minciunile?  

Geţia NU a fost Dacia! Suntem Geţi și NU “daci”. ADEVĂRUL nu se poate nici cumpăra și nici negocia!

Uneori ne trebuie cam mult până pricepem ceva și greu ne “urnim din loc”, este adev
ărat, dar atunci… ferească Cerul!

☀️NIASCHARIAN! Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau




PS: Capitala Geţilor s-a numit: SarmiseGETuza, și NU SarmiseDACuza!

Noi suntem români GET-BEGET, adică din tată în fiu, și NU dac-bedac!





 

4 comentarii:

  1. Getii erau in toata curbura Carpatilor , Marea Neagra si in V pana in Alpi si in S vecini cu Grecii-Elada

    RăspundețiȘtergere
  2. Denumirea data de Romani dupa cucerire a fost DACIA FELIX.Nu am fost niciodata daci,nu a existat un popor dac si cei care sustin mizeria asta sunt tradatori de tara.Miscarea dacista nu are nimic romanesc in ea si e coordonata de afara.In speta Rusia si Germania.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacii au existat între Olt și Mureș, dovada este administrarea teritoriului în Bănii, ce nu se găsesc dincolo de aceste râuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbim limba getă. Astfel se rezolvă problema moldovenismului de azi.

    RăspundețiȘtergere