sâmbătă, 14 septembrie 2019

☀️🌱 DEZECHILIBRU… (?)


Ne orientăm spre exterior, când firesc ar fi invers! Am pierdut contactul cu… noi înșine (?)

Ne-am distanţat unul de altul, ne-am distanţat de NOI, urmăm cuminţi numai ce ni se „spune“, 
ce ni se propovăduiește zilnic de către mass-media, cea plătită, minciunile îmbrăcate frumos, pe care mulţi inconștienţi le mai și postează pe fb, fără nicio responsabilitate… Ne minţim frumos…

Să ne re-întoarcem la rădăcinile noastre multimilenare, la vechiile noastre valori, la credinţa noastră ancestrală, să ne re-dobândim spiritualitatea, atât de admirată și copiată de întreaga Omenire, să descoperim adevărurile bine ascunse.

ACOLO, numai acolo găsim toate răspunsurile! Și vom avea multe surprize…

Se dorește tăierea rădăcinilor nostre ancestrale, ștergerea existenţei noastre multimilenare din Istorie și de pe faţa Pământului. Se vede cu ochiul liber!

Marea “problemă” în zilele noastre nu este ca nu mai știm să citim, ci faptul că NU mai știm să înţelegem ceea ce citim, nu mai gândim, nu mai trăim, nu mai simţim, nu mai vedem, ne lăsăm conduși, teleghidaţi de ceea ce ne dictează “societatea”! Adevărat?

Ne-au “deconectat” de ceilalţi fraţi, suntem cumva “pierduţi” în spaţiu și plutim nevăzători și indiferenţi pe undele egoismului, fiecare pentru el.

Ne-au învrăjbit unul împotriva celuilalt, și nici nu știm de ce…

Acest cuvânt minunat “ÎMPREUNĂ”, nu se mai folosește și nu se mai “simte”, ca altădată. De ce nu?

Un lucru este cert: fără RĂDĂCINI, nu putem exista! De aceea este atât de important pentru “EI”, și se chinuie de foarte mult timp, să ne taie rădăcinile noastre adânci și vechi. Pentru asta s-au investit sume enorme de bani și multă, foarte multă “osteneală”. S-au inventat chiar „popoare“ și „regi“!

Dar, fără ajutorul „iobagilor“ autohtoni trădători de ţară și neam, nu ar fi posibilă nimicirea noastră ca Neam!

Cum procedăm cu acești trădători, cum tăiem „răul“ din rădăcini, depine de noi, NUMAI DE NOI!

Să revenim la vechiile noastre rădăcini și credinţe, ele ne învaţă numai bine, ele ne echilibreză și ne înrădăcinează. Restul este numai minciună și manipulare.

Să ne întoarcem pe drumul drept al Străbunilor noștri, niciodată nu este prea târziu!

Noi, Românii, urmașii direcţi ai Neamului PELAGO-GET, suntem un popor primordial, cel mai nobil și viteaz Neam de pe Pământ, Centrul Lumii, NOI suntem esenţa Omenirii. SĂ NU UITĂM!

☀️NIASCHARIAN! – Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu