miercuri, 25 septembrie 2019

☀️REÎNTOARCERE


Ascultăm și NU auzim, privim și NU vedem, atingem și NU simţim, vorbim și NU spunem nimic, vieţium și NU trăim…

Animalele nu știu să vorbească, însă știu să comunice. Oamenii știu să vorbească, dar NU mai știu să comunice! Am devenit mici roboţei?!

Suntem mereu nemulţumiţi, pentru unii Soarele este prea roșu, prea galben, Cerul este prea albastru, noaptea prea…

Trecem tot mai grăbiţi și nepăsători pe lângă tot, nu mai avem timp și chef de nimic. Suntem orbi la ceea ce se petrece cu adevărat în jurul nostru.

Sunten adânciţi numai în gândurile noastre, în necazurile noastre, în grijile noastre, în tot ce este negativ.

Devenim tot mai arţăgoși, agresivi, indiferenţi, nu mai știm ce este empatia, devenim tot mai insensibili, egoiști, recalcitranţi, nu mai avem discernământ.

Avem un singur gând și dorinţă: să avem, să avem, să avem…

NU MAI VREM “SĂ FIM”, ci “să avem“! Trăim într-o permanentă tensiune, într-o adevărată “concurenţă”. Vorba noastră: “Nu se mai înţelege om cu om“ a devenit o realitate.

O mare contribuţie la acest trist deznodământ tragic o are, și este plătită pentru asta, mass-media, care ne spune și ne “educă” ce să gândim, unde să mergem, ce să facem, ce e bine și ce este toxic, pentru ei, desigur.

Trăim într-o lume gălăgioasă și foarte colorată. În acest fel suntem împiedicaţi să vedem realitatea. ÎNCHIDEŢI TELEVIZOARELE, care vă aruncă în aceeași iluzie de ieri, și asta zilnic! Reia legătura cu “Oamenii” și cu Natura.

Luaţi-vă timp să priviţi în jurul vostru, să savuraţi un apus sau răsărit de Soare, să ascultaţi ploaia și să simţiţi fulgii de zăpadă… Luaţi-vă timp să fiţi mai mult și mai des împreună cu cei dragi, să fiţi mai des în mijlocul Naturii și să o iubiţi din nou. Luaţi-vă timp pentru familia voastră, ascultaţi-vă copiii și nepoţii. Acestea toate sunt adevăratele comori ale vieţii, și nu hârtiile, denumite “bani”.

Ia-ţi timp pentru tine, ia legătura cu tine însuţi, învaţă să te cunoști singur, informează-te, ca să înţelegi CE se întâmplă în jurul tău.

Străbunii noștri au interzis sclavia, caz UNIC ÎN LUME. Și noi? Ne-am transformat, de bunăvoie și pe nesimţite, în slugi, și nici NU ne dăm seama, dar facem mereu „party“…

Adu-ţi aminte din ce Neam extraordinar te tragi și încearcă să înţelegi CUM s-a ajuns aici unde suntem, să ne fie indiferent de CINE SUNTEM și să fim “ce vor alţii”.

Noi suntem strămoșii Omenirii. Continuitatea noastră multimilenară este indubitabilă. Unii își inventează istoria și eroii, pentru că NU îi au. Noi avem cea mai veche istorie de pe pământ, suntem poporul Primordial, avem cea mai veche scriere din lume, cea mai veche Religie din lume, care, prin șiretlicuri și prin naivitatea noastră, ne-a fost (aproape) nimicită. Tot ce există astăzi se datorează Strămoșilor noștri Pelasgo-Geţi, care au fost primii în toate!

Să ne reîntoarcem la adevăratele noastre valori, să ne recâștigam demnitatea de oameni liberi, plătită cu multe sacrificii de către Străbunii noștri! Adu-ţi aminte că ești Român și NU uita asta, niciodată!

☀️NIASCHARIAN! Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau

PS: Treziţi-vă din somnul cel de moarte!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu