marți, 17 septembrie 2019

☀️ROMÂNIA, GET-BEGET, prima Vatră a Civilizaţiei umane. QUO VADIS?


Într-un răstimp scurt, sunt mereu întrebată: CUM ne putem ajuta ţara?

CE putem face ca să se producă o schimbare?, desigur în bine, o schimbare atât de dorită și de mult așteptată de noi.

CUM ne putem implica, fiecare dintre noi, pentru această schimbare?

CUM ne putem din nou “conecta” la ceilalţi români, parcă “pierduţi”, fiecare trăind doar pentru el?

CUM să trăim din nou această stare de unitate, acest cuvânt magic, parcă uitat: ”ÎMPREUNĂ”?

Suntem consângeni, fraţi, avem aceeași Mamă, același sânge fierbinte care ne zvâcnește prin vene, aceeași configuraţie genetică multimilenară, ADN-ul nostru ne confirmă.

Și atunci, de ce ne-am “pierdut” unul de celălalt? De ce?

Suntem prima Vatră a Civilizaţiei umane! Ne tragem din cel mai vechi și nobil, cel mai viteaz și înţelept Neam pe pe Pământ, aici este ţara Zeilor, aici s-au născut Zeii!
Suntem ţara înţelepţilor și vitejilor de altădată! Asta nu o spun eu, o spun alţii, toată antichitatea ne-a lăsat nenumărate mărturii! Și astăzi se închină mulţi cu dragoste și respect la auzul “Geţilor”, Străbunii noștri.

Astăzi cerșim de la străini, ceea ce în fond ne aparţine tot nouă, când NOI stăm pe un tezaur propriu inestimabil? CUM este posibil?

Ridicaţi-vă privirile din propria farfurie și uitaţi-vă și înţelegeţi CE se întâmplă în jurul vostru, și DE CE!

Să devenim din nou empatici, nu numai cu noi, ci și cu tot și toate. Să tratăm natura și vietăţile cu mult respect și recunoștiinţă, să le multumim că există prin felul cum le ocrotim, cum le iubim. Fiecare fiinţă este necesară, fiecare are menirea sa pe Pământ.

Să ne re-conectăm la ceilalţi consângeni, oameni, să ne iubim și să ne respectăm din nou.
Să ne re-aducem aminte și să ne re-conectăm cu Ţara noastră, cu Glia strămoșească, cu Străbunii noștri magnifici, cu istoria noastră extraordinară și bine ascunsă…

O scânteie aici, o scânteie dincolo, și uite așa, scânteie cu scânteie adunăm și facem Lumină în acest întuneric plănuit de… cine știm noi.

Da, iubirea este singura care vindecă totul și ea nu se poate nici cumpăra și nici obţine pe “reţetă”. Descoperă din nou iubirea din tine și ofer-o din nou celorlalţi.

Nu ura, nu trădarea, nu minciuna, nu crima, nu banii, nu averea, nu cariera este calea. Iubirea este calea, este Lumina!

Nu suntem concurenţi, suntem același Neam, același sânge!

Străbunii noștri, Pelasgo-Geţii, au fost singurul Neam de pe Pământ care au interzis SCLAVIA!
Ne-am născut să fim liberi, să învingem, și nu să ne plângem de milă!

Și acum? Ce s-a întâmplat?

Am devenit sclavii banilor, sclavii moravurilor “impuse”, sclavii convingerilor “altora”, suntem manevraţi fără rușine din toate părţile. Trăim într-o lume “colorată de alţii”, atât de frumos colorată, încât mulţi nici nu vor să se mai trezească la realitate și să vadă, să analizeze ce se întâmplă de fapt. Trăim într-o lume “artificială” ca să nu vedem realitatea!

Tot ce trebuie să facem este SĂ NE TREZIM!

Dechideţi-vă inimile, lăsaţi să intre din nou Soarele, Lumina și sa ne încălzescă din nou sufletele. Iubirea este Calea!

Să ne ridicăm din nou, să renaștem ca pasărea Fenix!

Cum spuneau Străbunii noștri Geţi: 


☀️NIASCHARIAN! – Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau

PS: Sunt sânge din sângele vostru, sunteţi sânge din sângele meu, sunteţi Neamul meu și vă iubesc!









Un comentariu:

  1. Dezbinarea a venit de la mai marile puteri,după comunism am văzut cum suntem folosiți, cum ni se fura tot si cum începem să nu ne mai iubim între noi și nici țara. Ei au vrut asta cu bun motiv.

    RăspundețiȘtergere