vineri, 9 august 2019

☀️“BARBARI” în propriile manuale școlare



Am intrat ca “BARBARI” în manualele noastre școlare, deci ca necivilizaţi, așa s-a dictat de către “cuceritori”, care s-au infiltrat până și în imnul ţării noastre! După “ai noștri” nu suntem nici măcar o civilizaţie…

Un scandal! De necrezut, nu-i așa?

Am văzut într-una din postările precedente, cum au fost aleși Regii la Geţi. Străbunii noștri, Geţii, au trăit modest, cu toate că aurul, argintul și altele erau din abundenţă.

REGII noștri nu și-au construit palate pompoase, nici nu și-au ridicat statui imense, ei nu au purtat coroane din aur bătute cu pietre nestemate, ci purtau căciuli din lână, iar în picioare purtau opinci, ca fiecare alt ţăran. Ei nu au iubit luxul, ci simpltatea.

Geţii nu au format armate profesioniste și la ei sclavagismul era interzis, fapt unic în lume!

Strămoșii noștri au știut că adevăratele valori nu de găsesc în părţile materiale, ci în cele SPIRITUALE.
Și tocmai EI, Geţii, au fost numiţi “barbari”! De ce? Pentru că nu au apreciat valorile materiale, ci cele spirituale...

Pe celebra ȚINTĂ DE FIER, de pe o poartă de la SARMIZEGETUSA Regia, se află CRUCEA, semn sacru al nostru încă din NEOLITIC și NU este “inventat” de creștinism, ci copiat de ei.
Apropo, NOI, Geţii, am fost creștini cu multe milenii ÎNAINTEA creștinismului.

Asta este CIVILIZAŢIE, asta se numește ÎNŢELEPCIUNE, asta este BOGĂŢIE. Noi, suntem înţelepţii lumii!

☀️NIASCHARIAN! Să renaștem!

Carmen Pankau






13 comentarii:

  1. Nu cumva modestia și ospitalitatea ne-au făcut „mai moi” în fața LOR și, atrași de AURUL NOSTRU(galben, negru, sau verde),ne-au transformat în sclavi?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Că le convine sau nu , asta e REALITATEA ! . . .
      Bogățiile acestui COLȚ DE RAI, i-au atras pe toți, ca un magnet !!! ...

      Ștergere
    2. Din păcate așa este,modestia și ospitalitatea nu a fost înțeleasă de cotropitori,sau mai bine zis au profitat de ea,ca și în zilele noastre!

      Ștergere
    3. Adevarat bogatiile tari iau atras cu ajutorul hotilor de la conducere!

      Ștergere
  2. Cînd ești prea bun ...prea îngăduitor....prea ospitalier....devii un fel de cîrpă de sters ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și totuși asa am fost educați, în scoli ,în familie, însă ne am dat seama când au început sa ne disciplineze ,sa ne arate ca suntem destul de necioplit și ca ar fi bine sa Ie ascultam sfaturile ,pe care bineînțeles, ale lor erau cele mai bune !
      Iar noi sa,stam cu căciulile în mâini, nu pe spate !!!!

      Ștergere
  3. dragile mele femei sotii si mame DE LA NOI SI PRETENTIILE NOASTRE CA FEMEI SI MAME OBTINEM RESPECTUL PRETUIREA SI DEMNITATEA DE NEAM SI TARA . PRETINDETI SI IMPUNETI LA NEVOIE RESPECTUL .

    RăspundețiȘtergere
  4. Așa cum spunea Mircea prin geniul lui Eminescu "ne-am apărat sărăcia și nevoile și neamul "dar nu a fost suficient,am fost ținta haitelor de șacali care au dorit să ne spună să ne răpească bogățiile, copiii și sufletul dar nu au reușit. Se pare că acum cu ajutorul cozilor de topor vor reuși să sustragă tot ce poate fi furat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, înaintașii nostri au fost prea buni și ne au transmis și nouă din generație în generație și alții ne au luat de prosti

    RăspundețiȘtergere