luni, 5 august 2019

☀️QUO VADIS, ÎNCOTRO ROMÂNE? Exodul forţat.



Din timpuri îndepărtate, NOI, Pelago-Geţii, ne-am părăsit ţara din diferite motive, cum ar fi de exemplu: suprapopularea, sau nemulţumiri “politice”, din cauza sclaviei, crimelor și jafurilor, impuse de cotropitorii romani, etc.


Pe unde am trecut, ne-am lăsat „amprenta“, urmele uriașe, de neșters, i-am civilizat pe toţi, în stânga și în dreapta. Aceste perioade de părăsire a patriei sunt cunoscute în istorie ca “roiri”. 

Așa ne-am răspândit peste tot, în întreaga lume. Și astăzi suntem iubiţi, respectaţi, veneraţi de către cei care mai păstrează “urmele” noastre civilizatoare.

În zilele noastre, se întâmplă aceeași, ne părăsim ţara și neamul, însă acest EXOD este “programat”, dorit de alţii.


România este cea mai bogată ţară din Europa, cel puţin în ceea ce privește resursele naturale.
Incompetenţa, corupţia şi trădarea au “instaurat” sărăcia într-o ţară bogată ca România. Cerşim de la alţii, când noi stăm pe un tezaur! Noi asistăm impasibili la continuarea jafului ascuns sub numele de “reformă”.


Asistăm la un exod (voit) fără oprire, cu pierderi incomensurabile, specialiștii noștri aleg calea străinătăţii, părinţi pleacă peste hotare, în urmă rămân familii dezmembrate, copii părăsiţi care cresc la bunici (dacă au norocul să îi aibă) pentru că părinţii pleacă în lume tocmai pentru a-și putea hrăni copiii rămași acasă, pentru a le oferi un trai de viaţă mai bun, nu în lux, ci unul DECENT… Nimic mai mult! 


DIVIDE ET IMPERA! DEZBINĂ ȘI STĂPÂNEȘTE! O reţetă de success!


Dezbinarea socială a atins cote îngrijorătoare. Clasele sociale, etniile sunt manipulate una împotriva celeilalte, generaţiile tinere sunt “asmuţite” împotriva bătrânilor și invers! Fiecare împotriva fiecăruia, de parcă nu am fi UN SINGUR POPOR! O tragedie!

Acest EXOD, această hemoragie de creiere din ţara noastră trebuie oprită urgent! Odată pentru totdeauna! 


Noi toţi suntem UNUL și UNUL este TOT! Unul este nimic fără celălalt. Suntem o Naţie, un Popor, de ce ne lăsăm dezbinaţi?

ROMÂNIA ESTE UNA SINGURĂ şi este a NOASTRĂ! Să ne implicăm pentru ţara noastră, să o apărăm, ÎMPREUNĂ


Locul nostru este, de zeci de milenii, AICI, pe Glia strămoșească!

Românii sunt forţaţi, din cauza sărăciei și a lipsei de viitor, să-și părăsească ţara bogată și să emigreze într-o ţară mai săracă.

Un PARADOX, nu-i așa?!


Din cauza acestui EXOD, românii își părăsesc ţara, FĂCÂND LOC “altora”, un fel de “schimb de populaţii”, o MIGRAŢIE INVERSĂ, “bine pusă la punct”!


Ţara înţelepţilor şi vitejilor de altădată, ce a ajuns?

Ce ne mai poate salva ca neam, este UNIREA și o Renaștere spirituală!


☀️NIASCHARIAN! Să renaștem! 


Autor: Carmen Pankau









2 comentarii: