miercuri, 7 august 2019

🎊🍿🍭S-A CREAT O LUME ARTIFICIALĂ


Se știe că istoria este scrisă de către “învingători”, deci de cei ce ţin hăţurile în mână! Și pentru a împrăștia “adevărul” lor, au înfiinţat o droaie de instrumente, pe bani publici, deci ai poporului, se înţelege.

Pe de altă parte trebuie menţionat, că statul român (!), politicienii români (?), plătiţi de popor (sau de cine?), nici ei nu știu pentru ce, NU susţin, nu numai cercetările arheologice, ei NU susţin NIMIC CE ESTE ROMÂNESC! Ba dimpotrivă! Niciun proiect nu a primit vreun contur în afara declaraţiilor efemere de două parale ale politicienilor semi-analfabeţi şi anti-români, totul este tergiversat, iar responsabilitatea este pasată de la unul la altul… 

Industria ţării a fost distrusă cu bună ştiinţă, iar ţara noastră este vândută bucată cu bucată. Şi noi stăm impasibili! 


UN DEZINTERES TOTAL care se vede cu ochiul liber și care este de-a dreptul strigător la cer! Unde s-a mai pomenit în lume, ca UN POPOR SA-ŞI OMAGIEZE ASUPRITORII? Unde??? La noi! Cum este posibil așa ceva? Pentru că noi tăcem şi suntem indiferenţi!
Aceasta este TRĂDARE ÎN MASĂ, iar cei ce TAC sunt și ei PĂRTAȘI! Trădare, mare sau mică, rămâne tot trădare!

S-A CREAT O LUME ARTIFICIALĂ

SUB-CULTURA este promovată sistematic și cu mare “succes”, de către întreaga Mass-Media (cu excepţia puţinelor medii “libere”) şi cu finanţări dubioase din străinătate. Cu bani se poate totul cumpăra, nu-i așa?
Spălarea pe creier nu există de azi, de ieri, și are ca scop distragerea atenţiei noastre spre lucruri banale, irelevante, minciuni și de multe ori inventate de acesti producători de Fake News, “specialiști” ai fabricii de minciuni și dezinformare! Informaţii distorsionate sau inventate ne sunt servite zilnic. Lucrurile reale, cu adevărat importante, care se petrec tocmai acum sub ochii noștri, sunt luate în derâdere, batjocorite, nu sunt luate în serios, și uite-așa realitatea trece ușor-ușor ne-observată.

Se promovează incompetenţa, necunoaşterea şi incultura. Se seamănă ură, violenţă şi dezbinare pentru dominarea maselor. Unirea NU este deloc binevenită!

Tot ce este grandios, tot ce este mai frumos și valoros într-o societate umană este terfelit în noroi și călcat în picioare! Mediocraţia și prostia au ajuns la loc de cinste. Naţionalismul, dragostea pentru Neam și Ţară sunt cotate ca o “rușine”, după părerea lor și trebuiesc combătute cu multă severitate, cu orice preţ. 


Agresivitatea, scandalul, minciuna sunt o realitate cotidiană. Criminalii, hoţii, trădătorii, ticăloșii sunt mari vedete și sunt la mare cinste, sunt admiraţi și omagiaţi de toată “lumea”… Ei sunt sărbătoriţi ca idoli! Şi iată că a apărut o nouă speţă de “sub-oameni”.


Și uite-așa ne fac să ne simţim “nimeni”, fără trecut și desigur, fără viitor, să ne fie “rușine” de ceea ce suntem! Să ne ascundem, mai bine în gaură de șarpe… și să tăcem pe veci. 

Orice persoană cu o minimă inteligenţă îşi poate da seama de asta. Iar noi stăm impasibili!

De ce? Până când?

Autor: Carmen Pankau







Un comentariu:

  1. Pe cat de trist pe atat de infricosator suna cuvantul"sub-oameni",si totusi ai dreptate! Cred ca noi suntem ultima generatie care ar mai putea schimba cursul istorieidar suntem desbinati;cat despre generatiile care vor urma...vor di cu "creierul spalat".
    O seara placuta , Carmen !

    RăspundețiȘtergere