marți, 25 iunie 2019

💥 “LATINIZAREA”, UNA DINTRE CELE MAI MARI MINCIUNI ALE OMENIRII. Să ne luminăm!


Am fost atât de îndoctrinaţi, de minţiţi cu nerușinare, ajunge!
Pentru cei ce încă nu au aflat: așa zisa limbă “latină”, este o limbă românească, și nu vice-versa!

Ea este o limbă “moartă” pentru că nu a fost niciodată și nu este nici acum vorbită de niciun popor.


Limba latină este o limbă artificială, o limbă “construită” de cancelarie, folosită numai în scop administrativ. 

Cu limba latină ne-am lămurit. Să luam acum așa-zisa “latinizare” a noastră. 

Să începem chiar cu “romanii”
Foarte interesant este că romanii, după 1.000 de ani de administraţie în limba latină, și după peste 1.800 de ani de biserică creștină, cu slujbe tot în limba latină, NU au reușit să se AUTO-LATINIZEZE, adică să se latinizeze pe ei înșiși! 

Nimeni nu vorbea și nici acum nu vorbește nimeni limba latină!

O enigmă?

Maltezii, după o lungă perioadă de stăpânire romană, după 1.080 de ani, nici ei NU au fost latinizaţi!

Albanezii (ilirii), după 600 de ani de stăpânire romană, NU au putut fi latinizaţi!

Să mergem mai departe, și să-i luăm pe greci sub lupă. Ei, grecii, după circa 550 de ani de stăpânire romană, NU au reușit nici ei să fie latinizaţi!

Britanicii, nici ei, după 450 de ani de stăpânire romană, NU au fost latinizaţi! Nimeni nu vorbește o boabă latină. Nu există nici măcar un cuvinţel în latină!

Câtă “încăpăţânare” și lipsă de respect din partea noastră!

Am ajuns la NOI, Pelago-Geţii, după NUMAI 155 de ani (!) de stăpânire romană, am fost latinizaţi (?),conform “istoriei” noastre “fabricate" (de nu știu cine), este varianta oficială până astazi! Până și în Imnul ţării noastre s-au “strecurat”, că vrem sau nu, romanii și Traian!

Sunt numai câteva exemple, însă elocvente, care ne lasă cu gura căscată!

Minciuna aceasta se vede cu ochiul liber și este cusută cu aţă albă! Cum este posibil?

Ne considerăm singuri ca “urmașii romanilor”, făra nicio dovadă, fără nicio logică, fără nici un bun simţ. De ce?

Manualele noastre școlare sunt pline de astfel de “făcături”, de istorii inventate fără niciun temei. Ne-a fost scrisă istoria învinșilor, ăsta este năravul “învingătorilor” de a falsifica istoria după propriile interese și “necesităţi”.

Serios, suntem latinizaţi? Ne punem întrebarea pertinentă: CUM funcţioneaza asta? CUM este așa ceva posibil? 

Răspunsul ni-l dăm singuri: NU, NU ESTE POSIBIL! 

Ni s-a servit otrava „latinităţii“ și mai târziu a „slavismului”! Ajunge!

Totul a fost și este o propagandă mincinoasă, inventată și pusă în “aplicaţie“ de alogeni în speranţa „ștergerii“ identităţii noastre multimilenare, cu toate dovezile infailibile și de necontestat pe care le deţinem!

Nu, NOI NU suntem urmașii romanilor, nu ne tragem din romani. Noi existăm de multe milenii înaintea romanilor, care pe atunci nu existau nici măcar în stare microbiană!

Avem destule informaţii și dovezi ca să ne scriem singuri Istoria.

Originea noastă este Pelasgo-Getică, suntem aici dintotdeauna, suntem poporul primordial. Aceasta este scris și în sângele nostru fierbinte care ne zvâcnește prin venele noastre nobile, în ADN-ul nostru! Și asta NU se poate șterge, NICIODATĂ!

Vine timpul adevărului!

☀️ NIASCHARIAN! – Să renaștem!


Autor: Carmen Pankau









11 comentarii:

  1. Logica,analiza profunda,argumente solide!Ar trebui sa ne punem multe semne de intrebare si mai ales sa le punem "marilor " istorici,care trebuie sa desluseasca tainele celor doua teorii-aberante de fapt -ale latinismului si ...slavismului.!Cit priveste imnul national,am fost,sunt fff rezervat....Pacat ca romani de mare valoare ca Vadim T sau Adrian P nu au reuzit nimic in acest sens!

    RăspundețiȘtergere
  2. Așa cred și eu. Latinitatea au clamat-o reprezentanții Școlii Ardelene care au găsit această cale de a lupta împotriva maghiarizării Transilvaniei. Ei spuneau că "noi de la rîm ne tragem".

    RăspundețiȘtergere
  3. Luptau pentru egala indreptatire a romanilor din Transilvania, maghiarizarea ca politica de stat a aparut dupa 1867 in Ungaria dualista.
    Lozinca de la Ram ne tragem a fost preluata de la cronicarii moldo-valahi sub forma numai de la Ram ne tragem ceea ce cronicarii nu spusesera vreodata.
    Efectele asupra istoriei oficiala sunt excelent prezentate in postare. Numai ca a fost transformata si limba prin scoala, incercandu-se eliminarea tuturor cuvintelor care nu pareau latine chiar daca incetatenite si foarte utile cu latinisme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Perfect adevărat! Nu puteam fi nicidecum latinizați într-o perioadă atât de scurtă la scara istoriei, cat a durat perioada ocupației romane a Daciei. Și mai ales, nu se poate explica logic cum au fost latinizați dacii liberi aflați în afara granitelor Imperiului Roman. Doar nu vă închipuiți cohorte de femei dace din teritoriile Moldovei actuale, venind la Ulpia Traiana Sarrmisegetusa, ca să fie fecundate de virilii legionari romani, în scopul nașterii primilor români neaoși! 😊 Care legionari, nici ei nu erau vorbitori de limba latină, fiind adunați din ca oaste de strânsură chiar din îndepărtata Sirie. 😀

    RăspundețiȘtergere
  5. Păcat adevarul sfântul adevăr o sa triumfe iar cei ce nu au vrut sa se afle originile noastre ale strămoșilor noștri or sa vadă adevarata valoare a neamului nostru și străbunilor noștri

    RăspundețiȘtergere
  6. S-AU UTILIZAT MINCIUNI.CINE PROFITA SI PROFITA DUSMANII VECHI SI NOI AI ROMANIEI GETIEI.

    RăspundețiȘtergere
  7. Subscriu în totalitate la conținutul acestei postări !
    În plus, sunt convins că autorul mai poate invoca o multitudine de argumente, pe care, din motive legate de întinderea optimă a unei postări, nu le-a mai pus în pagină.

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi doresc o afirmare a verticalitatii (clamate) a istoricilor romani, alaturi de recunoasterile de bun simt, de logica si dovezi incontestabile ale istoriei populatiilor din aceasta zona, versus indoctrinarilor vremelnice si interesate venite de la cei ce nu au urmarit decat justificari pt.stapaniri ale unor vetre pe care NU s-au nascut ! Vulgarizez, ca la fotbal: Haideti, SE POATE !

    RăspundețiȘtergere
  9. Povestea cu latinizarea a venit de la Școală Ardeleană. Cărturarii care au reprezentat-o au fost școliți de către Vatican, așa că....

    RăspundețiȘtergere