sâmbătă, 22 iunie 2019

☀️SUNTEM POPORUL PRIMORDIAL



Suntem cel mai vechi Neam de pe pământ, NOI suntem poporul primordial.
Noi nu venim de niciunde, NOI ne-am născut AICI!

GEŢII, strămoșii noştri direcƫi ai geto-românilor, aflați la jumătatea mileniului II î.Hr. în jurul Mării Negre, pe atunci având denumirea de Marea Getică, SUNT CIVILIZAȚIA PRIMORDIALĂ A LUMII REZIDITE.
Că vor sau nu vor, toate celelalte seminții umane au pornit la un moment dat DE AICI, de la noi, din România de astăzi.
GEȚII au existat cu mult înainte de Egypt, Mesopotamia și alte civilizații străvechi. Aceste adevăruri istorice documentate sunt recunoscute de mari istorici ai lumii noastre actuale. Lumea Pierdută (Poedia) a dispărut atunci, în timpul POTOPULUI, în proporție de 98%.

După „rezidirea lumii”, a reînceput cultura Vechii Europe, Civilizația din Valea Dunării din zona Bulgaria de astăzi (pe atunci pământ getic), România, Moldova, cea care ia ființa în anul 6500 î.Hr., cu mult înaintea existenței Mesopotamiei. Acești oameni antici GEȚI, după ce au refăcut nucleul primordial uman, au creat rute intercontinentale și internaționale, spre a repopula planeta, şi asta în toată Europa și Asia, chiar și în Africa și posibil America.

Despre vechimea și continuitatea Neamului nostru Pelago-Getic
ALBERT ARMAND scrie:
„Într-adevăr acesta este unul din cele mai vechi popoare din Europa. Fie că este vorba de traci, de geţi/ daci. Locuitorii au rămas aceiaşi din epoca neolitică – era pietrei şlefuite – până în zilele noastre, susţinând astfel printr-un exemplu, poate unic în istoria lumii, continuitatea unui neam.”

Despre Limba noastră scrie
MICEAL LEDWITH, fostul consilier al Papei Ioan Paul al II-lea scrie următoarele:
“Limba română este și ea grupată în categoria ”limbilor latine”, dar, de-a lungul vieții mele, prin munca pe care am făcut-o am ajuns să înțeleg că nu limba română este o limbă latină, ci ROMÂNA VECHE este limba din care PROVINE LATINA. Toate limbile europene au pornit din româna străveche. Nicio cultură a lumii nu a spus vreodată adevărata istorie a lumii. Româna este în mod greșit numită limbă latină, ar trebui să fie invers, latina, italiana, spaniola sunt limbi românești. Sunt sigur că acest lucru va fi recunoscut foarte curând.”

Strămoșii noștri au civilizat lumea pe unde au trecut.

Despre cele mai vechi monumente literare ale umanităţii, 
UNIVERSITATEA DIN CAMBRIDGE scrie:
“ În mileniul V î.H., spaţiul carpatic getic era singurul locuit în Europa; Spaţiul carpatic, getic, valah a reprezentat în antichitate OFFICINA GENTIUM, a alimentat cu populaţie şi civilizaţie, India, Persia, Grecia, Italia, Germania, Franța şi aşa-zisul spaţiu slav; Vedele, cele mai vechi monumente literare ale umanităţii, au fost create în centrul Europei. Faza primară a Culturii Vedice s-a desfăşurat în Carpaţi, cel mai probabil, iniţial în Haar-Deal. Din Ardeal provin strămoşii indienilor şi persanilor, albanezii, grecii, plecați prin Macedonia şi Tesalia, latinii, celții, germanii, iar strămoşii slavilor au ieșit prin strâmtoarea Moravă.”

JAWAHARLAL NEHRU, fostul Prim-Ministru al Indiei, a scris că:
„Vedele sunt opera arienilor care au invadat bogatul pământ al Indiei.”

Ce se mai poate adăuga?

☀️NIASCHARIAN! – Să renaștem!

Autor: Carmen Pankau


Foto credit: Andrey Shishkin




8 comentarii:

  1. felocitari. un site util poporului roman/dac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc!
      Trebuie să precizez că NOI, Neamul Pelasgo-Get, am existat cu multe, multe milenii dinaintea “dacilor”, care au fost de fapt Geţii înrobiţi de jefuitorii romani, și tot de ei denumiţi ca “Dacia” și daci”. Noi NU ne tragem din romani.

      Ștergere
    2. Corect ! Cand Dumnezeu a creat pamantul, noi l-am ajutat.

      Ștergere
  2. Stimată doamnă, in urmă cu doi ani am ascultat un documentar facut fe un italian in care arata cu dovezi clare ca bine cunoscuta Gradina a Edenului a fost si si e pe teritoriul actualei Românii. Repet... Documentarul nu era impresia lui. Parerile lui... Arata dovezi clare. Oricine voia putea verifica afirmațiile lui.
    Imi pare rau ca nu stiu cum sa fac sa ma ma intorc pe Facebook cu doi ani in urmă pentru a gasi postarea pentru a o reposta. Punand-o astfel la dispozitia acelora care vor dori ca sa sa il audieze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei, sunt întristată: Multi concetățeni de ai mei, nu își apără strămoșii, proveniența noastră , a românilor! Sângele nostru, care are A D N -ulnemodificat, sper sa nu greșesc cu ceva, acest sânge ar trebui sa ne facă mândri și Demni de strămoșii noștri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Marele adevăr va eși la suprafață Să le de-a bunul Dumnezeu înțelepciune și spor la lucru Cercetătorilor și să spună Adevărul istoric

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci ce facem? Desteaptate romane!

    RăspundețiȘtergere